2020 BMW 1 Serisi Kamuflajı Çıkardı, İç Mekanı Göründü

Ototeknikveri     17 Mayıs 2019 11:11

BMW sosyal medyada yeni 1 Serisi’nden teaser yayınladı.

2020 BMW 1 Serisi Kamuflajı Çıkardı, İç Mekanı Göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW Fransa tarafından Facebook’da yayınlanan fotoğraflarda, hatchback modelin kamuflajını tamamen kaldırdığı görülüyor. Bu sayede ön kısım tasarımı ilk kez karşımıza çıkıyor. Selefine kıyasla otomobil yeni farlar, farklı tampon stili, kaputta ve yan kısımda belirgin kırışıklar, ayrıca daha büyük bir ön panjurla geliyor.

 

Siyah aksanlar ve sportif stile bakarsak, görüntülerdeki versiyon M135i xDrive olabilir. Modelin 2.0 litre turbo dört silindirli motoru X2 M35i’den alınacak. Bu modelde motorun güç çıkışı 306 PS (302 hp / 225 kW), tork değeriyse 450 Nm.

BMW’nin resmi Facebook hesabında yayınlanan diğer teaser görsellerinde ise kamuflajlı bir prototip görülüyor. Bu görsellerde otomobilin iç mekanı da karşımıza çıkıyor. Konsol ve dijital kontrol paneli görülebiliyor. Bu kontrol paneli otomobilin pek çok farklı fonksiyonuna erişim sağlayacak, ayrıca sürücüye bilgi verecek ve navigasyon yönergelerini görüntüleyecek.

Otomobilin genel tasarımı yeni 3 Serisi’nden esinlenilmiş.

Yeni 1 Serisi, 27 Mayıs’ta özel bir etkinlikle tanıtılacak. Otomobil Eylül ayında 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda da yer alacak. Satışlar ise yıl sonundan önce başlayacak.

Son Güncelleme : 27 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo