Güncellenen SsangYong Tivoli Yeni Turbo Motoruyla Kore’de Tanıtıldı

Ototeknikveri     21 Mayıs 2019 05:26

SsangYong güncellenen Tivoli’yi Güney Kore’de sessiz sedasız tanıttı.

Güncellenen SsangYong Tivoli Yeni Turbo Motoruyla Kore’de Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“Yepyeni Tivoli” adıyla sunulan güncellenen crossover, revize edilen ön panjur ve yeniden stillendirilmiş farları içeren yeni bir ön fasyaya sahip. Otomobil ayrıca daha büyük bir hava girişi ve yeni üçlü sis lambalarıyla geliyor.

Stil değişiklikleri arkada o kadar belirgin değil. Arka tampon kısmen revize edilirken yeni arka lamba grafiklerine yer verilmiş. Bagaj kapağı da yeniden tasarlanmış.

Kabinde kullanıcılar yeni 10.25 inç dijital kontrol paneli ve modern 9 inç multimedya sistemiyle karşılaşacak. Tasarımcılar ayrıca yeni bir konsol, yeniden tasarlanmış bir orta konsol ve daha yüksek kalite kontrol araçları eklenmişler. Hava girişleri de yenilenirken, direksiyon simidi tanıdık görünüyor.

SsangYong model hakkında fazla bilgi vermedi ancak güçlü performans vadeden yeni turboşarjlı 1.5 litre motorla sunulacağı açıklandı. Tivoli bir dizel motorla da sunulacak.

Güncellenen Tivoli gelecek ay Güney Kore’de 16,680,000 won (84.789,10 TL / 13,981 dolar) fiyatla satışa çıkacak. Firma ön siparişleri kabul etmeye başladı. 4 Haziran’a kadar 100,000 won (509 TL / 84 dolar) depozito ödeyenler özel bir Tivoli t-shirt de alabilecek.

Son Güncelleme : 21 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo