Güncellenen Opel Astra Sports Tourer İlk Kez Göründü

Ototeknikveri     21 Mayıs 2019 10:52

Geçtiğimiz ay güncellenen Opel Astra hatchback'in prototipini görmüştük ve şimdi daha pratik Sports Tourer versiyonunu iş başında görmenin zamanı geldi.

Güncellenen Opel Astra Sports Tourer İlk Kez Göründü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İspanya'da testleri devam eden Astra Sports Tourer ilk kez görüntülendi. Yenilenen kompakt station wagon, geçtiğimiz ay görüntülenen beş kapılı Astra hatchback ile benzer bir kamuflaj kullanıyor.

 

Astra Sports Tourer prototipi sadece ön tarafa kamuflaj uygulayarak arka kısmını tamamen açığa çıkartmış. Arkadaki tek yenilik arka lambaların grafikleri.

 

Farlar da farklı grafiklere sahip ancak ön kısımda bundan daha fazla değişiklik var. Ön panjur ve tamponda bazı hafif güncellemeler yapıldığı anlaşılıyor. Bunlar dışında, otomobil iç kısım da dahil olmak üzere mevcut modele benziyor denilebilir.

 

Bazı multimedya sistemi ve güvenlik güncellemeleri olabilir ancak konsol şu an elimizdeki fotoğraflara göre hiç değişmemiş görünüyor.

 

Mekanik donanıma gelince, makyajlanan Astra'nın aynı benzinli ve dizel motorlarla devam etmesi bekleniyor. Yeni nesil Astra PSA platformuna geçecek ve bu sayede Fransız gruptan en yeni motor ve teknolojileri alacak. Dolayısıyla asıl büyük değişiklikler yeni nesille gelecek.

 

Güncellenen Opel Astra'nın bu yıl muhtemelen Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılması ve ardından piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 28 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo