Skoda Superb Scout Çıktı

Ototeknikveri     26 Mayıs 2019 06:33

Güncellenmiş Skoda Superb ilk kez seriye katılan yeni bir versiyona da kavuşuyor: crossover stiline sahip Scout.

Skoda Superb Scout Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fabia, Octavia, Karoq ve Kodiaq gibi diğer Skoda modellerine zaten uygulanmış olan Scout versiyonu, güncellenen Superb'i daha da çekici hale getiriyor.

 

Skoda Superb Scout'u “yerden yüksek ve dört tekerlekten çekişli, çok işlevli bir yaşam tarzı otomobili” olarak nitelendiriyor.

 

Otomobilin belirleyici stil özellikleri, standart Rough-Road paketinin bir parçası olarak sunulan 15 mm daha yüksek zemin boşluğunun yanı sıra siyah plastik kaplama ve alüminyum koruyucu plakalar gibi dayanıklı gövde donanımlarından oluşuyor.

 

Tamponlar Scout modeline özgü, ayrıca alüminyum görünümlü ayna kapakları, krom kaplama tavan rayları ve pencere çerçeveleri ile 18 inçlik Braga alaşım jantlar da dikkat çeken özellikler arasında. Çamurluklardaki özel Scout logoları dışarıdaki yenilikleri tamamlıyor. İsteğe bağlı stil özellikleri arasında iki renkli, 19 inç Manaslu alaşım jantlar ve özel metalik Tangerine Orange kaporta boyası da bulunuyor.

 

Yeni Superb Scout'un iç mekanında ahşap efektli dekoratif şeritler, kontrast dikişli Scout'a özgü kumaştan yapılmış koltuk kılıfları, ısıtmalı ön koltuklar ve ana ekranın yanı sıra off-road ekranı bulunuyor. Seçenekler arasında kahverengi kontrast dikişli Alcantara / deri koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar ve Uyku paketi de (daha büyük koltuk başlıkları ve battaniye) sayılabilir.

 

Tüm Skoda Superb Scout modelleri, standart dört tekerlekten çekişli sürüş sistemi ve yüksek zemin boşluğunun yanı sıra, motora ve alt takıma koruma sağlayan Rough-Road paketi ile birlikte geliyor. Paket aynı zamanda Sürüş Modu Seçme sistemi için bir Off-Road modu da getiriyor. Dinamik Şasi Kontrolü de isteğe bağlı olarak eklenebiliyor.

 

Superb Scout için yalnızca iki motor seçeneği var ancak bunlar serinin en güçlüleri. Seçeneklerden birisi 190 PS (187 hp) güç çıkışı ve ve 400 Nm torka sahip 2.0 litre TDI. Diğeriyse 272 PS (262 hp) güç çıkışı ve 350 Nm tork ile gelen 2.0 litre TSI. Her iki motor da yedi vitesli bir DSG çift debriyajlı otomatik şanzımanla eşleştirilmiş, ayrıca Durdur / Başlat teknolojisi ve fren enerjisi geri kazanımı özelliğine sahip.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo