VW, 375 HP Golf GTI ve 395 HP R Konseptlerini Tanıttı

Ototeknikveri     29 Mayıs 2019 10:14

38. GTI toplantısında Volkswagen, GTI Aurora ve Estate FighteR adlı iki Golf konseptini sundu. İki çırak ekibi tarafından yaratılan konseptlerin her ikisi de tasarım güncellemeleri, ekstra donanım ve çok daha fazla güç içeriyor.

VW, 375 HP Golf GTI ve 395 HP R Konseptlerini Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Golf GTI Aurora önden çekişli, performanslı hatchback üzerine inşa edilmiş ve Nardo Grey, Deep Black Pearl Effect ve Mint Green renk kombinasyonuna sahip. Otomobil üreticisi tüm dekoratif unsurların elle boyandığını söylüyor.

 

İki koltuklu olan bu çalışma aynı zamanda sürücülerin belirli motor ve araç verilerine erişimini sağlayan orta konsoldaki ilave ekranları da içeriyor. Yolcu, aynı şeyleri 3.500 watt ses sistemini kontrol etmek için kullanılabilecek bir tablet üzerinde gerçek zamanlı olarak görebilir.

Bagajın içine yerleştirilmiş bir holografik modül otomobilin bir başka yeniliğini oluşturuyor. Bu özellik etkileşimli ve müzik çalmak için kullanılabiliyor. Otomobil üreticisine göre, kontroller sezgisel ve herkes daha önce bir hologram teknolojisi test etmemiş olsa bile nasıl çalıştırılacağını hemen kavrayabilecek.

 

Güç, yedi vitesli bir otomatik şanzımana bağlı 2.0 litre benzinli motordan gelmeye devam ediyor. Motor çok etkileyici bir 380 PS (375 hp / 279 kW) güç çıkışı üretecek şekilde ayarlandı.

İkinci prömiyer sportif kompakt modelin daha yarış pisti odaklı bir versiyonu olan Golf Estate R 4Motion FighterR. Yedi vitesli bir otomatik şanzımana bağlı 400 PS (395 hp / 295 kW) TSI motor, standart modelden 100 PS (99 hp / 73 kW) daha yüksek güce sahip.

 

Genişlik her iki tarafta 3 cm (1,2 inç) arttırıldı ve gösteri otomobili bir tavan ışık sistemi ve ön panjurda flaş ışıklarıyla donatıldı. Otomobil Sachsenring'de farklı yarış etkinliklerinde güvenlik arabası olarak görev yapacak ve parlak Crystal Silver ve Nardo Gray boyasının yanı sıra Misano Red ve Piyano Siyahı tasarım renkleri sayesinde hemen fark edilecek.

Dış cephedeki dikkat çekici bir özellik de, Sachsenring'de etkinliğe gelen ziyaretçilerin VR gözlük kullanarak VW standında görebilecekleri, yarışları kaydetmek için kullanılan, tavana monte edilmiş 360 derecelik bir kamera.

Alcantara ve kırmızı dikişli deri kaplama iç mekan, yarış tipi koltuklar ve birinci sınıf ses sistemi Golf Estate R FighteR'in diğer tanımlayıcı özellikleri.

Son Güncelleme : 30 Mayıs 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo