Sadece 30 Adet Üretilecek: Alfa Romeo Giulietta Veloce S

Ototeknikveri     08 Haziran 2019 04:08

Alfa Romeo Giulietta 2009’dan beri piyasada. Firmanın Avustralya kolu şimdi modeli yeniden canlandıracak Veloce S Edition versiyonunu duyurdu.

Sadece 30 Adet Üretilecek: Alfa Romeo Giulietta Veloce S
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sadece 30 adet üretilecek Alfa Romeo Giulietta Veloce S Edition, özel Alfa White, Alfa Black ve Stromboli Grey metalik renklerinde sunulacak.

 

30 otomobilin tamamı 18 inç siyah tekerlekler, ayrıca logolar, ön panjur, dış ayna kapakları ve yan eteklerde kırmızı detaylar ve karbon fiber ile geliyor. Alfa Romeo ayrıca sınırlı sayıda üretilecek modele Magneti Marelli’den “Elaborazioni 1919” egzoz sistemi eklemiş.

Kabinde 10 hoparlörlü Bose High Performance ses sistemi, Giulietta logolu paspaslar ve özel Veloce S logosu bulunuyor. Otomobil üreticisi modelin 6900 dolar değerinde ilave donanım içerdiğini ve daha düşük donanımlı bir Giulietta Veloce versiyonundan sadece 3500 dolar daha pahalı olduğunu belirtiyor. Fiyatlar 45.400 dolardan başlıyor.

Otomobil gücünü 1.75 litre turboşarjlı dört silindirli motordan alıyor. Motorun güç çıkışı 237 hp, tork değeriyse 340 Nm. Buna altı vitesli çift debriyajlı şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. Diğer önemli özellikler arasında kalkış kontrolü, Brembo ön fren kaliperleri, spor süspansiyon ve ses jeneratörü bulunuyor.

Kabinde Veloce S Edition müşterileri düz dipli direksiyon simidi, deri ve Alcantara döşemeler, spor pedallar, koyu renk tavan döşemesi ve sahte karbon fiber detaylar bulacak.

Son Güncelleme : 09 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo