Skoda Vision GT Çin’de tanıtıldı

Ototeknikveri     08 Haziran 2019 04:36

Skoda Çin için yeni konsepti Vision GT’yi tanıttı.

Skoda Vision GT Çin’de tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yerel piyasa için yeni bir SUV’nin önizlemesi olan tasarım çalışması, Çin’deki Shenzhen Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. GT ekini alan Skoda’nın beşinci SUV’si, Kodiaq GT gibi, coupe benzeri bir crossover olacak. Sonunda Vision GT konsepti bu yıl bitmeden Kamiq GT üretim modeline dönüşecek.

 

Çin’e özel Skoda Kamiq’i temel alan ve onun gibi PQ34 platformunu kullanan Kamiq GT, uygun fiyatlı bir SUV coupe olacak.

Vision GT’nin öngördüğü gibi, Kamiq GT standart Kamiq’e kıyasla daha özgün bir tasarıma sahip olacak. Otomobilin stili özellikle farlar ve arka lambalarda Scala ve Kamiq gibi Avrupa Skoda modellerinden ilham alacak.

 

Şık aydınlatma ünitelerinin ve eğimli tavanın yanı sıra, Vision GT aynı zamanda iki renkli tekerlekler ve genişletilmiş tekerlek kemerleri, agresif tamponlar, büyük ön panjur, ayrıca arkada yine büyükçe bir difüzör ile geliyor.

Dikkat çeken diğer özellikler arasında dış cephede gömme kapı kolları, siyah tavan, saten alümnyum kaplama da sayılabilir. Bu bir konsept olduğu için, üretime geçirilirken bazı özelliklerin yumuşatılacağını da hesaba katmak gerek.

 

İç mekan tasarımı şu ana kadar sır olarak tutuluyor ancak Çin’de satılan Kamiq’den çok farklı olmayacağını düşünüyoruz. Motor seçeneklerine gelince, 1.5 litre doğal emişli dört silindirli 11 PS (109 hp) benzinli motor makul bir seçenek olabilir. Standart Kamiq modelinde bu motor otomatik şanzımanla gelyor.

Son Güncelleme : 09 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo