Kia XCeed'in Yeni Dijital Gösterge Paneli Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     12 Haziran 2019 10:50

Kia, yeni çıkacak XCeed crossover hatchback'in başka bir teaser görüntüsünü daha yayınladı. Bu kez otomobilin yeni dijital gösterge panelini görebiliyoruz.

Kia XCeed'in Yeni Dijital Gösterge Paneli Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni XCeed, bu yılın sonunda Avrupa'da piyasaya sürüldüğünde şirketin 12,3 inç dijital gösterge paneli içeren ilk modeli olacak.

 

1920 × 720 piksellik yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahip olan yeni Supervision dijital gösterge paneli, adım adım navigasyon talimatları, ses ve telefon bilgileri ile tüm normal yol bilgisayarı verileri ve aracın aktif güvenlik sistemlerine ait açılır pencere bildirimleri de dahil olmak üzere daha fazla bilgi sunuyor.

Kia, bu özelliği yeni XCeed'de ve yakın gelecekte diğer modellerde bir opsiyonel olarak sunacak.

 

Kia Avrupa Operasyon Direktörü Emilio Herrera, “Yeni Supervision dijital gösterge panelimiz, Kia XCeed ile piyasaya sürülecek isteğe bağlı yeni teknolojilerden biri. Özellikle daha yüksek donanımlı modellerde çok çeşitli özelliklere sahip olan bu panel, sürücüye kritik bilgilerin net ve dikkat dağıtmayan bir şekilde gösterilmesinde önemli bir rol oynayacak.” dedi.

XCeed, Kia'nın SUV serisindeki küçük Stonic ve kompakt Sportage arasındaki boşluğu dolduracak şekilde Ceed, Ceed Sportswagon ve Proceed ile birlikte konumlandırılacak.

 

Koreli otomobil üreticisi, yeni XCeed'in yan kısmını gösteren bir fotoğraf yayınlamıştı ancak yakın zamanda internette otomobilin dış cephesinden daha fazla fotoğraf ortaya çıktı, bu da yeni crossover hatchback'in sportif şeklini görmemizi sağladı.

 

Otomobilin dört çekişli sürüş sistemiyle gelmesi beklenmiyor; bunun yerine, mevcut Normal, Eko ve Spor sürüş modlarına hafif off-road sürüş modu da eklenecek.

Bunun yanı sıra yeni modelin plug-in hibrit versiyonu da olacak. Yeni Kia XCeed 26 Haziran'da tanıtılacak.

Son Güncelleme : 12 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo