2020 Mitsubishi ASX Detaylandı

Ototeknikveri     14 Haziran 2019 03:49

Mitsubishi güncellenen ASX’in detaylarını açıkladı. Yeni model Eylül ayında bayilerde olacak.

2020 Mitsubishi ASX Detaylandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk olarak 2009 yılında satışan çıkan kompakt SUV, daha önce de Mitsubishi’nin Eclipse Cross gibi daha yeni modelleriyle eşitlenmesini sağlayacak bir güncellemeden geçmişti.

 

2020 ASX, firmanın yeni “Dynamic Shield” ön tasarımı, yeni 18 inç alaşım jantlar ve arka kısımda yeni bir tasarımla birlikte LED arka lambalar ile geliyor.

 

İç mekandaki değişiklikler daha sade. Burada piyano siyahı detaylar, yeniden tasarlanan havalandırma ve klima kontrolleri, 8 inç ekranlı multimedya sistemi, ayrıca Android Auto ve Apple CarPlay desteğinin yanı sıra DAB radyo bulunuyor.

 

En büyük değişikliklerden birisiyse yeni 2.0 litre dört silindirli benzinli motor. Bu aynı zamanda serideki tek seçeneği oluşturuyor. Yeni motor 147 hp (150 PS) güç çıkışı ve 195 Nm tork üretiyor. Önceki modeldeki 1.6 litre motor 113 hp güç çıkışına sahipti.

 

2020 ASX önden çekişli ve dört çekişli versiyonlarla sunulacak. Dört çekişli versiyonda CVT şanzıman seçeneği de olacak. Önden çekişli versiyonlar 10.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabilirken, dört çekişli versiyon ve CVT şanzımanla bu süre 2 saniye uzuyor. Azami hız tüm versiyonlar için 190 km/s.

 

Yeni Mitsubishi ASX aynı zamanda bir dizi gelişmiş sürüş yardım sistemine sahip. Bunlar arasında Kör Nokta Uyarısı, Şerit Değiştirme Asistanı ve Arkadan Geçen Trafik Uyarısı bulunuyor.

 

Müşteriler Design ve Dynamic donanım seviyelerinden birisini seçebilecekler. Fiyatlar ise SUV’nin çıkış tarihi yaklaştığında açıklanacak.

Son Güncelleme : 14 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo