2020 BMW X3 M ve X4 M Kapsamlı Resim Galerisiyle Karşınızda

Ototeknikveri     17 Haziran 2019 10:19

BMW 2020 X3 M ve X4 M crossover modellerini Şubat ayında tanıtmıştı. Standart modeller 473 hp (479 PS) güç çıkışı ve 598 Nm tork sunan yeni çift turbo 3.0 litre altı silindirli motorla geliyor.

2020 BMW X3 M ve X4 M Kapsamlı Resim Galerisiyle Karşınızda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

X3 M ve X4 M Competition modelleriyse 503 hp (510 PS) güç çıkışı ve standart modellerle aynı tork değerini sunuyor. Standart formda iki crossover model de 4.1 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hız ise 280 km/s.

 

Competition versiyonları sadece 0.1 saniye daha hızlı. Azami hız ise M Driver’s paketiyle 284 km/s olarak yükseltilebiliyor.

 

Bildiğiniz kompakt SUV’lerden farklı

Yeni X3 M ve X4 M farklı süspansiyon modlarına sahip. Örneğin önde özel döner rulmanlar, tork kolları ve üçgen kollar, arkada özel burçlar ve kalın denge çubukları bulunuyor. Şasiler de güçlendirilmiş ve burulma direnci artırılmış.

 

Bavyeralı otomobil üreticisi yüksek performanslı bir fren sistemi kullanarak motorun yüksek gücünün yanı sıra otomobilin yeterli durdurma gücüne de sahip olmasını garanti altına almış. Frenler havalandırmalı ve delikli disklere sahip. Bunların ölçüsü önde 395 mm, arkada 370 mm.

 

Stile baktığımızda çok sayıda M özelliğinin bu modelleri standart X3 ve X4 modellerinden ayırdığını görüyoruz. Ön fasya büyük hava girişleri ve siyah ön panjurla kendini gösteriyor. Bunun yanı sıra yeni ayna kapakları, arka difüzör, dörtlü egzoz çıkışları, büyük 20 inç tekerlekler ve kaportayla aynı renkte ilave bileşenler dikkat çekiyor.

 

Competition versiyonlarında parlak siyah detaylar, 21 inç tekerlekler ve siyah krom M Sport egzoz gibi özellikler de bulunuyor. Alıcılar daha sonra opsiyonel M Carbon dış cephe paketini de sipariş edebilecekler. Bu paket arka difüzör ve ayna kapakları gibi bazı bileşenlerin ağırlığını azaltacak.

 

İç mekanda Vernasca deri spor koltuklar, alüminyum karbon yüzeyler ve diğer özel M dokunuşları (gösterge tablosu, vites kolu vb.) yer alacak. Competition versiyonlarında standart M Sport koltuklar Merino deri döşemeyle geliyor.

 

Tüm versiyonlarda adaptif LED farlar, uydu navigasyon, Harman Kardon ses sistemi, Active Guard, Aktif Koruma, Aktif Sürüş Yardımı, Ön Çarpışma Uyarısı ve Şehir İçi Çarpışma Önleyici gibi özellikler standart olacak.

Son Güncelleme : 19 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo