Yeni nesil Renault Kangoo Ortaya Çıktı!

Ototeknikveri     20 Haziran 2019 04:21

Yeni nesil Renault Kangoo’ya ait olduğu düşünülen düşük çözünürlüklü bir resim internette dolaşıyor. Eğer bu gerçekse yeni modelin öncekine kıyasla oldukça kapsamlı şekilde güncellendiği görülüyor.

Yeni nesil Renault Kangoo Ortaya Çıktı!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Resimde minivan koyu sarı renkte görülüyor. Aracın geçen aylarda tanıtılan Kangoo Z.E. Concept ile benzerliği gözlerden kaçmıyor.

 

Ön kısımda dikdörtgen biçimli farlar, ön panjur boyunca devam eden yatay krom çubuk ile birlikte görülüyor. Ayrıca siyah sis lambası tamponun alt kısmında bulunuyor. Yeni Kangoo’nun genel şekli mevcut modelden daha köşeli ve gümüş tavan rayları, gümüş ayna kapakları, ayrıca bir dizi sportif siyah ve gümüş jantlar ile geliyor.

 

Yeni Kangoo’nun arka kısmından henüz resim yok ancak arka lambaların da Z.E. Concept ile benzer olması bekleniyor.

 

Mevcut Kangoo on yıldan uzun süredir piyasada ve Z.E. Concept’in elektrikli olması bize üretim modelinin de elektrikli versiyonu olabileceğini işaret ediyor. Ayrıca dizel motorlu bir versiyon da mevcut 1.5 litre dCi motorun daha gelişmiş haliyle sunulacak.

 

Son çıkan resim ve geçtiğimiz aylarda çıkan kamuflajlı casus fotoğraflar yeni Renault Kangoo’nun bir kaç hafta ya da ay içinde tanıtılabilecek kadar hazır olduğunu gösteriyor.

Son Güncelleme : 21 Haziran 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo