Peugeot Rifter İrlanda’dan Tam Not Aldı

Ototeknikveri     30 Haziran 2019 04:28

Peugeot'nun yeni Rifter MPV'si CarsIreland.ie tarafından yapılan değerlendirmede "Son zamanlarda piyasaya çıkan en iyi araçlardan biri" olarak nitelendirildi.

Peugeot Rifter İrlanda’dan Tam Not Aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bugünlerde geniş bir araba almak isteyenler, listesine genellikle bazı SUV ve crossover modelleri koyuyor. Bununla birlikte, çoğu tüketici hala MPV'leri de tercih ediyor.

 

Peugeot Rifter da bu araçlardan birisi. Temelde Citroen Berlingo ve Opel Combo ile aynı olan araç, bazı ufak görsel ve teknik değişikliklere sahip.

 

Kardeşleri gibi, Rifter da büyük yükleme alanı ve arkada üç ayrı koltukla son derece geniş bir iç tasarıma sahip. Ayrıca, pratikliğini daha da artıran birkaç ekstra koltuk da eklenebiliyor. Depolama alanları hemen hemen tüm diğer araçlardan üstün ve modern özelliklerden ödün vermek zorunda da kalmıyorsunuz. Çünkü Apple CarPlay ve Android Auto destekli multimedya sistemi ve Şeritte Kalma Yardımı, Acil Durum Freni ve Hız Sınırlayıcı gibi çeşitli güvenlik sistemleri de araçta mevcut.

 

Rifter gücünü 110 PS (108 hp / 81 kW) 1.2 litre benzinli veya 130 PS (128 hp / 95 kW) 1,5 litre dizel motordan alıyor. Birincisi altı vitesli bir manuel şanzıman ile, ikincisi ise opsiyonel sekiz vitesli otomatik şanzımanla alınabiliyor.

 

Bu kadar pratik bir araç olmasına rağmen Rifter bütçeyi zorlamıyor. Aracın fiyatı İrlanda’da 24.000 Euro’dan başlıyor. CarsIreland.ie tarafından test edilen araç dizel GT Line donanım seviyesi oldu. Yorumcu, yeni Rifter'ı son zamanların en iyi araçlarından birisi olarak nitelendirdi.

Son Güncelleme : 01 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir29500 Ticari araç alacaklar Peugeot Rifter'ı öneririm. Tam olarak ticari araç kimliğini taşıyor. Hem çok az yakıyor hem de çok geniş bir bagajı var.

    24 09 2019 10:08 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo