Bu Patent Çizimleri Yeni Bir Elektrikli Honda Otomobile mi Ait?

Ototeknikveri     03 Temmuz 2019 10:18

Honda'dan bazı ilgi çekici patent çizimleri internette ortaya çıktı ve şirketin Sports EV konseptinin ya da yepyeni bir konseptin üretim versiyonunu gösteriyor olabilir.

Bu Patent Çizimleri Yeni Bir Elektrikli Honda Otomobile mi Ait?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Auto Week tarafından yayınlanan ve Japonya Patent Ofisi'nden alınan bu görüntüler, Sports EV'yi ve Honda E adıyla üretime giden Urban EV konseptini andıran stilde bir spor otomobili yansıtıyor.

 

Ancak, çizimlerdeki araba bu ikisinden de daha sportif. Sports EV konsepti, uzun kaputu ve kısa bir arka kısmı olan geleneksel bir spor otomobil şeklini alırken, çizimlerdeki araç, ortadan motorlu spor otomobillere benziyor. Kabin daha ileriye uzanıyor, ön ve arka kısım kısalmış, ayrıca tekerlek kemerleri genişletilmiş.

Eğer gösterilen model, Honda'nın konsept otomobil serisine eklenecekse, tamamen elektrikli bir güç aktarma sistemi olabilir. Aracın süper otomobillere benzer şekli, Honda'nın yeni konsept otomobilinin performans odaklı olabileceğini ve önde ve arkada bulunan elektrikli motorların yanı sıra zeminin altına yerleştirilmiş bir pil paketi içerebileceğini gösteriyor.

Bu araç ve Sports EV, Urban EV ve Tomo konseptleri arasındaki benzerlikler, retro esintili yuvarlak farlar ve arka lambaların yanı sıra beyaz gövde panelleri ve mat siyah parçaları da kapsıyor.

Honda, elektrikli bir spor otomobil üretip üretmeyeceğini henüz söylemedi, ancak üretirse, bu görüntülerdekine çok benzeyeceğini düşünüyoruz.

Son Güncelleme : 05 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo