Ford Puma RS: Neden Olmasın?

Ototeknikveri     07 Temmuz 2019 09:36

Geçtiğimiz hafta Ford Puma'nın tanıtımının hemen ardından, birkaç başarılı sanatçı küçük crossover modelin farklı versiyonlarını hayal ettiler. X-Tomi Design tarafından çizilen bu Puma RS, şimdiye kadar gördüklerimiz arasında en iyisi olabilir.

Ford Puma RS: Neden Olmasın?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford'un Puma'nın 'RS' etiketiyle yüksek performanslı bir versiyonunu üretme olasılığı son derece zayıf, ancak bu gerçekleşirse oldukça iyi başarı elde edebilir.

 

Bu çizim, Puma'nın önceki nesil Focus RS'de bulunan stil öğelerinin çoğuna sahip olduğunu varsayıyor. Örneğin, agresif siyah ön hava girişleri, siyah tekerlekler, mavi fren kaliperleri ve bagaj kapağı üzerinde uzanan büyük bir kanat var. Küçük crossover otomobilin sürüş yüksekliği de düşürüldü ve bu çalışmada, aslında Focus RS ile aynı boyutta fakat biraz daha az agresif ve daha yuvarlak bir tasarıma sahip görünüyor.

 

Maalesef, Ford’dan bir Puma RS’in uzak bile olsa bir ihtimal olduğuna dair hiçbir işaret göremedik. Standart model hiçbir şekilde performansla ilgili değil ve yalnızca bir elektrikli motor ve turboşarjlı 1.0 litrelik üç silindirli EcoBoost motorla satılıyor. Güç çıkışı, müşterilerin tercih ettiği modele bağlı olarak 123 hp ile 152 hp arasında değişiyor.

 

Puma RS planlarda olmasa da, üzerinde çalışılan yeni bir Ford Focus RS var. Bu yeni performans modeli, 370 hp gücünde 2.3 litrelik EcoBoost dört silindirli bir motora sahip olacak ve ilave 30 hp sağlamak için 48 voltluk bir marş motoru / jeneratör ile desteklenecek. 400 hp güç çıkışı ve 576 Nm tork değerine sahip otomobil, yeni Mercedes-AMG A45 modeline gerçek bir rakip olacak.

Son Güncelleme : 09 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo