Cupra'nın Frankfurt Konsepti Yeni Nesil Leon'un Habercisi Olabilir

Ototeknikveri     15 Temmuz 2019 10:13

Cupra yeni kurulan bir marka için şu ana kadar oldukça üretken oldu.

Cupra'nın Frankfurt Konsepti Yeni Nesil Leon'un Habercisi Olabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ateca performans odaklı SUV'u geçen yıl üretime sokmanın yanı sıra, Seat'ın performans markası ilk konsept aracı Formentor crossover'ı da tanıttı.

 

Şimdi Cupra'dan ikinci bir tasarım çalışması zamanı geldi ve bu 15 saniyelik teaser video markanın neler hazırladığı hakkında biraz fikir veriyor. “Cupra Konsept Teaser” başlıklı video, yeni nesil Cupra Leon'un ön izlemesi olabilecek şık bir silüet ortaya koyuyor.

 

Videoya herhangi bir metin eşlik etmiyor ancak konsept aracın, en yakın tarihteki önemli otomotiv etkinliği olacak, Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı'nda gösterileceğini güvenle söyleyebiliriz. Alçak ön kısım ve dik eğimli ön cam, bunun standart Seat Leon değil ancak Cupra Leon olduğunu gösteren işaretler arasında.

 

Yeni nesil Seat Leon'un kamufle edilmiş prototipleri Avrupa’da çoktan fotoğraflanmıştı ve bu konsept daha şık ve agresif görünüyor. Bu da Cupra Leon'un ön izlemesi olabileceğini düşündürüyor.

 

Video tanıdık LED aydınlatmayı, tampondaki ışıklı Cupra logosunu, alt tavan çizgisini ve karmaşık alaşım jant tasarımını görmemize olanak tanıyor. Şimdilik konseptin güç aktarım sistemi bilinmiyor ancak Cupra Formentor'un 245 PS (242 hp) plug-in hibrit sistemi göz ardı edilmemeli.

 

Yine de, piyasa kesinlikle daha güçlü bir elektrikli motoru memnuniyetle karşılayacaktır, bu da 300 hp üzerinde güç çıkışına sahip olabilir.

Son Güncelleme : 17 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo