İhtiyacınız Olan Küçük Hatchback Yeni Renault Clio mu?

Ototeknikveri     23 Temmuz 2019 02:19

Pazarın crossover ve SUV'lere kaymasına rağmen, Renault gibi birçok ana akım otomobil üreticisi geleneksel hatchback modelleri öldürmeye henüz hazır değil. İnsanlar satın aldıkça, şirketler de üretmeye devam edecek. B segmentinde yer alan en yeni seçeneklerden biri yeni nesil Renault Clio.

İhtiyacınız Olan Küçük Hatchback Yeni Renault Clio mu?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model sadece sınıfında standartları belirleyen Volkswagen'in Polo'suyla değil, Ford Fiesta ve diğer pek çok model ile de çok sert bir rekabetle karşı karşıya. Yeni Opel Corsa ve Peugeot 208, Nissan Micra, Hyundai i20, Kia Rio, Seat Ibiza ve Toyota Yaris de rakipler arasında.

 

Clio'nun evrimsel dış tasarımı tamamen yeni bir iç mekan ve mekanik parçaları gizliyor. Çok iyi işçiliğe sahip kabin, lüks malzemeler ve alışması biraz zaman alan büyük bir dikey dokunmatik ekranla geliyor. AutoTrader'ın incelemesinde, yeni Clio'nun Polo ile aynı kalitede olmadığı, ancak Fiesta ile başa baş gittiği söyleniyor. Arkadaki oturma sırası yetişkinler için geniş ve 391 litrelik bagaj kapasitesi bir süper mini için çok iyi.

 

Sürüş deneyimi de hayal kırıklığına uğratmıyor. Ses yalıtımı, sürüş konforu, direksiyon ve frenler de oldukça iyi. Virajları alırken otomobil rakiplerinin bir kısmı kadar kıvrak hissettirmiyor, ancak durgun da değil. Yeni 100 hp güç çıkışına sahip 1.0 litrelik küçük, üç silindirli benzinli motor bile, yeni Clio'da oldukça canlı bir sürüş için yetiyor. Clio'nun başarısı yeni Clio RS'nin nasıl olacağı konusunda da beklentileri yükseltiyor.

Son Güncelleme : 25 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo