Yeni Cupra Konseptinden Bir Teaser Daha Geldi

Ototeknikveri     23 Temmuz 2019 10:08

Seat'ın performans markası Cupra, Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak konseptinden bir teaser daha yayınladı.

Yeni Cupra Konseptinden Bir Teaser Daha Geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni görüntülerde konseptin tamamen elektrikli olduğunu ve “Cupra'nın sportifliği nasıl yeniden yaratmak istediğini temsil ettiğini” belirten kısa bir bilgi de veriliyor. İlk tanıtım videosu bir hafta önce yayınlandığında, konseptin yeni nesil Cupra Leon'un öncüsü olabileceğini düşünmüştük.

 

Görünen o ki, bu doğru tahmin değilmiş çünkü Cupra, bunun “spor coupe şıklığını bir SUV'un heybetiyle vurgulayan” yüksek performanslı bir araç olduğunu söylüyor.

 

Bu konsept Cupra'nın ilk tam elektrikli modeli olacak ve boyutları ve tasarımı da bundan etkilenmiş.

 

Bunun Cupra için ayrıcalıklı bir konsept olduğunu da belirtmek önemli; bu nedenle, Seat veya diğer VW Group markaları için tekrarlanmayabilir. Teaser, şık bir profil ve ortasında aydınlatmalı Cupra logosu bulunan, yüksekte konumlandırılmış LED arka lambalar içeren bir arka kısmı ortaya koyuyor.

 

Arkada ayrıca hem işlevsel aerodinamik hem de “duygusal bir performans hissi” sağladığı söylenen bir difüzör bulunuyor. Önde, farların tanıdık LED imzası, tamponda yine arkadaki gibi aydınlatmalı bir logoyla tamamlanıyor.

Son Güncelleme : 25 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo