İlk 2020 Subaru Legacy ve Outback, Indiana Fabrikasının Üretim Hattından Çıktı

Ototeknikveri     31 Temmuz 2019 11:55

Subaru, ABD'deki Indiana fabrikasında yeni 2020 Legacy ve Outback modellerinin üretimine başladı.

İlk 2020 Subaru Legacy ve Outback, Indiana Fabrikasının Üretim Hattından Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yepyeni 2020 Legacy ve Outback modellerinin yapımına, fabrika çalışanları için düzenlenen bir tören eşlik etti.

 

Subaru'nun yeni orta ölçekli modelleri, şirketin daha fazla dayanıklılık ve güvenlik sağlayan yeni küresel platformundan da faydalanıyor. Yeni Legacy ve yeni Outback, doğal emişli 2,5 litrelik dört silindirli veya turboşarjlı 2,4 litrelik bir motorla birlikte alınabiliyor.

 

Temel modeller 182 hp güç çıkışı ve 238 Nm tork ile gelirken, turbo XT modelleri 260 hp güç çıkışı ve 375 Nm tork sunuyor. Her iki durumda da müşterilere tek seçenek olan CVT şanzıman ve tabii ki şirketin standart Symmetrical AWD dört çekişli sürüş sistemi sunuluyor.

Subaru'nun Indiana fabrikası yöneticisi Scott Brand, üretimin başlamasıyla ilgili “İki günden fazla bir süredir bu güne hazırlanıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın ve tüm iş ortaklarımızın sıkı çalışması ve bağlılığı sayesinde, bu iki ikonik modelin en yeni neslini müşterilerimizin beklediği en yüksek kalitede piyasaya sürüyoruz. Yeni Legacy ve Outback, müşterilere her zamankinden daha fazla güvenlik, teknoloji ve performans sağlayacak. Bu araçları gerçeğe dönüştüren bağlılık ve ekip çalışmasından gurur duyuyorum. Müşterilerimiz için de heyecanlıyım.” diye konuştu.

2020 Subaru Legacy ve Outback'in diğer yeni özellikleri arasında çok sayıda sürücü yardımı ve bağlantı sistemi ve hem Android Auto hem de Apple CarPlay'i destekleyen isteğe bağlı tablet tarzı 11,6 inç ekranlı bir multimedya sistemi bulunuyor.

 

Subaru, bu sonbaharda ABD pazarında yeni 2020 Legacy ve Outback'i satışa sunacak.

Son Güncelleme : 31 Temmuz 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo