2019 Mercedes-Benz B Serisi: Lüks Cazibeye Sahip Aile Dostu Bir Seçenek

Ototeknikveri     04 Ağustos 2019 03:29

Yüksek binişli araçların hâkim olduğu bir pazarda, MPV'ler hayatta kalmakta zorlanıyorlar. Bununla birlikte, bazı otomobil üreticileri onları yok ederken, Mercedes-Benz B Serisi'ni üçüncü nesle ulaştırdı.

2019 Mercedes-Benz B Serisi: Lüks Cazibeye Sahip Aile Dostu Bir Seçenek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

A Serisi ve CLA gibi firmanı ürün yelpazesindeki yeni kompakt otomobiller ile aynı platformdan yola çıkarak, yeni model selefine göre çok daha iyi bir stile ve görünüme kavuşuyor. Yeni modeli yükseltilmiş tavan çizgisi, bagajda daha fazla yer ve daha aile dostu hale gelen hafifçe yenilenmiş bir iç mekana sahip olan bir A Serisi hatchback gibi düşünebiliriz.

 

Garip bir şekilde, böyle lüks sınıf bir araç için, yeni B Serisi hareket halindeyken biraz gürültülü ve süspansiyon biraz sert. Fiyatlandırma da model için biraz dezavantaj olabilir. Yeni B Serisi İngiltere’de 25.460 £ (30.868 $ / 27.917 €), İrlanda’da yaklaşık 33.000 € (36.500 $) fiyat etiketiyle satılıyor.

BMW'nin 2 Serisi Active Tourer modeli, her iki pazarda da yaklaşık olarak aynı fiyata sahip ancak Renault Grand Scenic'i biraz daha ucuza alabilirsiniz. Videoda test edilen B180d, Renault tarafından tedarik edilen 116 hp 1.5 litre dizel motor kullanıyor. Dahası, B Serisi'nin AMG Line versiyonu daha da pahalı, daha fazla donanım ve dış cephe makyajı ekleyen otomatik versiyon için 35.000 € (38.700 $) isteniyor.

 

Yine de bu bir Mercedes ve doğal olarak buna göre fiyatlandırılıyor. Lüks olmayan bir modelle karşılaştırmak portakalla elmayı karşılaştırmak gibi olabilir.

 

Son Güncelleme : 05 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo