Nio, Razer ile Birlikte Özel ES6 Night Explorer Versiyonunu Sunuyor

Ototeknikveri     07 Ağustos 2019 04:44

Nio, platformlar arası bir ortaklık için oyundaki en büyük markalardan biri olan Razer ile güçlerini birleştiriyor. Ortaklığın ilk meyvesi, sınırlı sayıda üretilecek ES6 Night Explorer.

Nio, Razer ile Birlikte Özel ES6 Night Explorer Versiyonunu Sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Nio ES6 Night Explorer, 2019 ChinaJoy fuarında Razer'in standında görücüye çıkacak ve Çin pazarına sadece 88 adet sunulacak. Fiyat yaklaşık 467.800 yuan (67.400 $) olarak belirlendi.

 

Nio ES6'nın yeni özel sürümü, modelin performans versiyonuna dayanıyor ve şirketin logosu, karbon fiber çıkartmaları, yeşil kaliperler, özel bir arka kısım logosu ve daha fazlasını içeren özel bir Razer görsel paketi içeriyor.

 

Nio'nun orta büyüklükteki elektrikli SUV'si, 536 hp (544 PS) güç çıkışı üreten ve ES6'yı 4.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaştıran çift motorla geliyor. Aracın azami hızı 200 km/s. Üst seviye 84 kWh pil takımı ile eşleştirildiğinde, Nio ES6, tek şarjla 510 km'ye kadar gidebiliyor.

ES6'nın gövdesi havacılık sınıfı alüminyumdan, şasi parçaları karbon fiberden yapılmış. İçeride, şirketin kendi NOMI sistemini çalıştıran büyük bir dokunmatik ekran, dijital bir gösterge grubu ve yarı otonom bir sürüş sistemi de bulunuyor.

Nio ve Razer, Razer Chroma, Hue Lights ve THX Spatial Audio gibi teknolojilerin araçlara entegrasyonunu daha da genişleterek genişleyen bilgisayar oyuncusu müşteri tabanını da hedefliyor.

Son Güncelleme : 09 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo