Güncellenen Hyundai i30 Görüntülendi: Plug-in Hibrit Olabilir mi?

Ototeknikveri     07 Ağustos 2019 11:13

Hyundai i30’a geçen yıl ufak bir güncelleme yapmıştı. Şimdiyse ufukta daha büyük değişiklikler var gibi görünüyor.

Güncellenen Hyundai i30 Görüntülendi: Plug-in Hibrit Olabilir mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz günlerde testte görüntülenen bu prototip yeni bir ön kısma sahip ve revize edilmiş ön panjuru Sonata’yı anımsatıyor. Otomobl ayrıca yeni farlar ve LED gündüz sürüş ışıklarıyla donatılmış.

 

Daha aşağıda modifiye edilen tamponu ve hava girişlerini görüyoruz. Ayrıca öncekinden daha belirgin yeni sis lambaları dikkat çekiyor.

Arka kısım sıkı sıkı kamuflajlanmış ancak yeni tampon ve konumları değiştirilen reflektörler fark edilebiliyor. Bu kısımda ayrıca yeniden stillendirilen arka lambalar bekleniyor.

İç mekan değişiklikleri nispeten ufak çaplı zira geçen yıl 8 inç ekranlı Display Audio multimedya sistemi Android Auto ve Apple CarPlay desteğiyle birlikte eklenmişti. Bu kez belki yeni sürüş yardım sistemleriyle karşılaşabiliriz.

Motor seçenekleri henüz onaylanmadı ancak önceki güncellemede Euro 6d Temp emisyon standartlarıyla uyumlu yeni 1.6 litre Smartstream dizel motor gelmişti. Bu motor 95 hp, 114 hp ve 134 hp güç seçenekleriyle sunuluyor.

Söz konusu motor sunulmaya devam edebilir ancak casus fotoğrafçılar bu prototipin kamuflajıyla ilgili ilginç bir şey fark ettiler. Ön panjura yakından bakıldığında Hyundai logosunun dikdörtgen bir kanatla kapalı olduğu görülüyor. Burada bir şarj portu saklanıyor olabilir.

 

Modelin bir plug-in hibrit versiyonla gelmesi henüz resmileşmese de konuşuluyor. Bu versiyonda Kia Ceed Sportswagen PHEV ile aynı sistem kullanılabilir. Bu da 1.6 litre benzinli motor, elektrikli motor ve 8.4 kWh pil paketi kullanılacağı anlamına geliyor.

Son Güncelleme : 09 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo