2020 VW Golf Mk8 Reklam Çekiminde Tamamen Kamuflajsız Görüntülendi!

Ototeknikveri     08 Ağustos 2019 03:38

Sekizinci nesil Volkswagen Golf reklam çekimleri sırasında tamamen kamuflajsız görüntülendi. Fotoğraflar ilk kez Instagram’da ortaya çıktı.

2020 VW Golf Mk8 Reklam Çekiminde Tamamen Kamuflajsız Görüntülendi!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni fotoğraflarda Golf Mk8 daha önce görüntülenen prototiplerle aynı renkte ve bugüne kadar yayınlanan çizimlerle uyumlu bir tasarıma sahip.

 

Arka kısımda en çok dikkat çeken değişiklik daha agresif görünen yeni arka lambalar. Ayrıca egzoz borularının etrafındaki krom detaylar ve plakanın her iki tarafındak yatay reflektörler görülüyor. Ön kısımdan ise sadece düşük çözünürlüklü tek fotoğraf var ancak yeni şekle sahip farları, yenilenen alt ızgara bölgesini ve buradaki otomobilin geri kalanıyla aynı renkte boyanan detayları görüyoruz.

Dış cephe modifikasyonlarının ötesinde, yeni VW Golf’ün iç mekanı da kapsamlı şekilde yenilendi. Örneğin konsolun merkezindeki multimedya sistemi için büyük bir dokunmatik ekran ve tamamen dijital kontrol paneli sunuluyor. Yeni Golf aynı zamanda havadan güncellemeleri de destekleyecek. Bu sayede Golf siber saldırılara karşı güvenli kalacak. Bunun için otomobilin geliştirme aşamasında 100 milyon satır kod yazılması gerekti. Geçtiğimiz yıllarda yeni bir otomobil için 10 milyon satır kod yeterli oluyordu.

 

Volkswagen’in Mk8 Golf’ü Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtması bekleniyordu ancak tanıtım Ekim ayına ertelendi. Üretimin ise Eylül’de başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 09 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo