Novitec'in Tesla Model 3 Yorumu: Dışı Sportif, İçi Lüks

Ototeknikveri     14 Ağustos 2019 02:35

Ferrari, Lamborghini, McLaren, Maserati ve Rolls-Royce gibi egzotik markalar için stil ve performans değişiklikleri sunmanın yanı sıra, Novitec şimdi Tesla otomobiller için de modifikasyonlar yapıyor.

Novitec'in Tesla Model 3 Yorumu: Dışı Sportif, İçi Lüks
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha önce Model S ve Model X için tuning paketleri hazırlayan Alman şirket şimdi Model 3'ü en son projesi olarak seçti. Donanımlar arasında çıplak karbon aerodinamik bileşenler, kişiye özel 21 inç dövme jantlar, spor süspansiyon ve daha lüks bir iç tasarım yer alıyor.

 

Dış cephe için, Novitec ön ve arka kısımların alt uçlarına birer spoyler, arkada bir difüzör ve ayrıca yanlarda marşpiyeller sunuyor. Tümünde Vossen ile birlikte geliştirilen 21 inç Novitec NV2 jantlara uyan çıplak karbon görünümü (isteğe bağlı olarak gövde rengi veya kontrast renkte) bulunuyor.

Yüksek performans lastiklerine sahip jantlar (ön kısımda 245/30 ZR 21 ve arkada 295/25 ZR 21), Tesla Model 3 için özel olarak tasarlandı ve yel değirmenini andıran beş kollu ilginç bir tasarıma sahipler. Müşteriler bunları tam 72 farklı renkte ve fırçalanmış ya da cilalanmış yüzeyle tercih edebiliyor.

 

Çarpıcı görünümlerinin yanı sıra, tekerleklerin her birinin aracın belirli bir köşesi için üretildiği için frenlerin havalandırmasını ve soğutulmasını optimize ettiği söyleniyor, böylece tekerlekler her zaman hava akımının aerodinamik açıdan en uygun yönünde dönüyorlar.

Model 3 ayrıca, sürüş yüksekliğini yaklaşık 30 milimetre azaltan mevcut donanım birlikte özel olarak üretilen spor yaylardan da faydalanıyor. Daha sportif bir süspansiyon kurulumu isteyenler için Novitec, aracı 40 mm'ye kadar alçaltan bir alüminyum spor süspansiyon sunuyor.

 

Otomobilin görünüşünün iyileştirilmesine ek olarak, düşük sürüş yüksekliği, uzun mesafeli rotalarda güç tüketiminde % 7'ye varan düşüş sağlayacak şekilde aerodinamik sürtünmeyi azaltıyor. Aerodinamik verim ayrıca, ön ve arka spoyler ve difüzör ile de artıyor.

 

Son olarak, Novitec Tesla'nın iç tasarımını farklı renklerde deri ve Alcantara döşeme seçenekleriyle yenileyebilir.

Son Güncelleme : 16 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo