Opel, Frankfurt'ta "En Verimli" Astra'yı, Yeni Corsa'yı ve Hibrit Grandland X'i Tanıtacak

Ototeknikveri     18 Ağustos 2019 11:16

Opel, gelecek ay kapılarını açacak 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda “şimdiye kadarki en yakıt tasarruflu Astra'yı” tanıtacağını açıkladı.

Opel, Frankfurt'ta "En Verimli" Astra'yı, Yeni Corsa'yı ve Hibrit Grandland X'i Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Henüz hiçbir özellik açıklanmadı, ancak otomobil popüler kompakt hatchback ve station modellerin diğer varyasyonları ile birlikte gösterilecek ve bunlar görsel yeniliklerini ve PSA kaynaklı yeni motorlarını vurgulayacak.

 

En son Peugeot 208 ile yakından bağlantılı olan yeni nesil Corsa'ya özel bir yer ayrılacak. Fransız süper mini kardeşi gibi, selefinden çok daha gelişmiş olan yen nesil ilk kez Corsa-e adıyla elektrikli versiyonla da sunulacak. Sıfır emisyonlu model de Frankfurt'ta tanıtılacak. Elektrikli Corsa 125 PS (123 hp / 92 kW) elektrikli motor ve 50 kWh pille gelecek. Araç 8.1 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabilecek ve 330 km elektrikli sürüş mesafesi sunacak.

Şirketin ilk plug-in hibrit otomobili olan Grandland X Hybrid de tüm dünyada sonbaharın en büyük otomobil etkinliği olan Frankfurt Otomobil Fuarı'na götürülecek. Araç 1.6 litre benzinli motor, iki elektrikli motor ve 13.2 kWh lityum iyon pille geliyor. Toplam güç çıkışı 300 PS (296 hp / 221 kW). Bu donanımla Grandland X 6.1 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor, elektrikli sürüş mesafesiyse 51 km.

 

İngiliz yapımı 9 kişilik Vivaro Life da Elite ve Edition versiyonlarıyla Frankfurt'a gelecek. Aracın gelecek yıl elektrikli bir versiyonu da piyasaya sürülecek.

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo