Güncellenen Volvo V90: Küçük Kozmetik Değişiklikler ve Yeni Yarı Hibrit Teknoloji

Ototeknikveri     03 Eylül 2019 04:07

Volvo'nun S90 ve V90 modellerinin güncellenme zamanı gelmişti. Casus fotoğrafçılar test esnasında hafif kamuflajlı bir V90 prototipini görüntüledi.

Güncellenen Volvo V90: Küçük Kozmetik Değişiklikler ve Yeni Yarı Hibrit Teknoloji
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Resimlerde gördüğünüz test otomobili, ön ve arkada çok az maskeleme bandı kullanıyor. Özellikle sis lambası çevresi ve arka tamponun alt kısımlarıyla arka lambaların bir kısmı kapatılmış.

 

Önceden tahmin etmiş olabileceğiniz gibi, güncellenen Volvo V90'ın (ve S90'ların) görsel değişiklikleri fazla göze çarpmayacak ve arka lambalar için yeni bir aydınlatma imzası, yeni sis lambaları ve tamponların çevresinde yenilenen süslemeler içerecek.

 

Volvo S90 / V90'ın şirketin en yeni yarı hibrit teknolojisini (güncellenmiş XC90'da piyasaya sürülen) kullanması bekleniyor. Volvo'nun yeni elektrikli teknolojisi, KERS sistemini mevcut turboşarjlı dört silindirli motorlarla bir araya getirerek %15 yakıt tasarrufu sağlıyor.

 

Yeni Kinetik Enerji Geri Kazanım Sistemi, yakıt ekonomisini ve egzoz emisyonlarını iyileştirmek için yeni elektrik kontrollü fren sistemi üzerinden de çalışıyor. Bu güç aktarma teknolojisine sahip modeller, benzinli / benzinli-elektrikli için 'T' yerine 'B' ve dizel araçlar için 'D' logosu taşıyacak.

 

Güncellenen XC90 ile aynı yolu izleyen S90 / V90 ikilisi, Oncoming Lane Mitigation ve şehir içi Autobrake gibi sürüş yardım sistemleri ve Apple CarPlay'e ek olarak Android Auto destekli yükseltilmiş Sensus bilgi-eğlence sistemine sahip olacak.

 

Güncellenen Volvo S90 / V90’ın yıl sonuna kadar piyasaya çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 05 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo