Kia XCeed ve Ceed Sportswagon Plug-in Hibrit Sistemle Geliyor

Ototeknikveri     03 Eylül 2019 10:43

Kia, 2020 yılının başlarında Avrupa'da satışa sunulacak XCeed ve Ceed Sportswagon'un yeni plug-in hibrit versiyonlarını paketinden çıkardı.

Kia XCeed ve Ceed Sportswagon Plug-in Hibrit Sistemle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Kia modellerinin her ikisi de 1,6 litrelik dört silindirli bir benzinli motor, 60 HP elektrikli motor ve 8.9 kWh pille gelecek. Sistem toplam 139 HP (141 PS) güç çıkışı ve 265 Nm tork sağlayacak.

 

CVT şanzımanla birlikte gelen piyasadaki çoğu kompakt hibrit ve plug-in hibrit modellerin aksine, yeni Kia modelleri, altı vitesli çift debriyajlı şanzımana sahip.

 

Yeni Kia XCeed ve Ceed Sportswagon PHEV, 60 kilometre elektrikli sürüş mesafesi sunacak. Sanal Motor Sistemi denilen sistem, araç yalnızca elektrikle hareket ederken yayalara sesli bir uyarı verecek.

 

Görsel olarak, XCeed ve Ceed Sportswagon'un plug-in hibrit versiyonları, yeni kapalı kaplan burnu tipi ön panjur sayesinde kardeşlerinden ayrılıyor. Şarj portu sol ön çamurluğa monte edilmiş.

 

İç mekanda, yeni Kia modelleri, yakındaki mevcut şarj noktalarının yerlerini ve hibritle ilgili diğer bilgileri gösteren modele özgü fonksiyonlara sahip isteğe bağlı 10,25 inçlik bir multimedya sistemi ile donatılabiliyor. Müşteriler ayrıca 12,3 inç dijital bir gösterge panelini de seçebiliyorlar.

 

Yeni Kia XCeed ve Ceed Sportswagon Plug-in Hibrit modelleri, yalnızca Avrupa pazarı için şirketin Slovakya'daki ?ilina kentindeki fabrikasında üretilecek.

Son Güncelleme : 05 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo