VW T-Roc Avrupa’da 187 hp Dizel Motor ve İki Yeni Tasarım Paketiyle Geliyor

Ototeknikveri     22 Eylül 2019 04:00

Volkswagen Avrupa’da T-Roc serisine en üst donanım seviyesi motor ve iki yeni tasarım paketi ekledi.

VW T-Roc Avrupa’da 187 hp Dizel Motor ve İki Yeni Tasarım Paketiyle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kompakt SUV Sport donanım seviyesinde 190 PS (187 hp) güç çıkışına ve 400 Nm tork değerine sahip 2.0 litre TDI dört silindirli turbo dizel motorla geliyor. Yeni motor standart yedi vitesli DSG çift debriyajlı şanzıman ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemiyle birlikte çalışıyor.

 

Yeni motorla donatılan T-Roc 7.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor, azami hızı ise 216 km/s. Bu seçenek Almanya’da satın alabileceğiniz en pahalı T-Roc (T-Roc R hariç) ve başlangıç fiyatı 35.105 euro olarak belirlenmiş.

Yeni tasarım paketleri “Black Style” ve “Beats” adlarını taşıyor. Adından da anlaşılacağı üzere ilk paket ayna kapakları, yan kısımlar ve ön panjurda bolca siyah detaya sahip, ayrıca 18 inç “Grange Hill” alaşım jantlar ve C sütununda gri ve siyah desenli yeni bir çıkartma içeriyor. Siyah tavan ve siyah 19 inç Suzuka alaşım jantlar da opsiyonel olarak sunuluyor.

İç mekanda siyah tavan döşemesi, parlak siyah konsol ve beyaz arka plan aydınlatması bulunuyor. Almanya’da “Black Style” paketi Style ve Sport donanım seviyelerinde sırasıyla 1575 euro ve 1235 euro fiyatla satın alınabiliyor.

“Beats” stil paketiyse 300 watt Beats ses sistemiyle geliyor. Sistem altı hoparlör, sekiz kanallı amplifikatör ve subwoofer ile sunuluyor. Pakette ayrıca Composition Media radyo ve App-Connect ile içeride ve dışarıda kırmızı detaylar bulunuyor.

İç mekanda Beats yazılı plakalar, kırmızı konsol ve kırmızı arka plan aydınlatması dikkat çekiyor. Dış cephe güncellemeleri kırmızı ayna kapakları, özgün C sütunu çıkartmaları ve VW logosunun etrafında kırmızı kenarlara sahip 17 inç “Mayfield” alaşım jantlardan oluşuyor. “Beats” paketi Almanya’da Style ve Sport donanım seviyelerinde sırasıyla 720 euro ve 850 euro fiyatla satın alınabiliyor.

Son Güncelleme : 23 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo