2020 Audi A3 Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     26 Eylül 2019 11:28

Tıpkı Golf Mk8 gibi Audi de 2020 Audi A3’ü kamuflajlamaktan vazgeçmiş görünüyor. Lüks kompakt modelin bugüne kadarki en net görüntüleri çekildi.

2020 Audi A3 Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar siyah renkte iki yeni nesil A3 prototipini tamamen kamuflajsız görüntüledi. Yakından bakıldığında sadece farlar ve arka lambaların siyah bantla kapatıldığı görülüyor ancak bu şekillerini gizlemeye yetmiyor.

 

Otomobilin bel çizgisini vurgulayan krom şerit en göze çarpan özelliklerden birisi. Bunun yanı sıra, yeni A3 daha alçak ve geniş gövdesiyle öncekinden daha derli toplu ve dinamik görünüyor. Fotoğraflarda her prototipin farklı alaşım jantlar kullandığını görüyoruz; beş kollu tasarım giriş seviyesi versiyona ait görünürken (muhtemelen 16 inç), sportif çift kollu jant (17 ya da 18 inç) başka bir versiyona ait olabilir.

Daha önceki casus fotoğrafların gösterdiği gibi, iç mekan daha dramatik bir tasarım ve modern konsol ile geliyor. Konsolda büyük dijital kontrol paneli ve yine aynı derecede büyük ana ekran bulunuyor. Yeni döşeme ve renk seçenekleri ile sürüş yardım sistemleri de bekleniyor.

 

Daha önce olduğu gibi A3 yine VW Golf ile aynı platformu paylaşacak. Paylaşılan MQB Evo mimarisi yarı hibrit ve plug-in hibrit sistemlerin kullanılmasını destekleyecek. Bunun yanı sıra geleneksel benzinli ve dizel motorlara da yer verilebilecek. Golf ile olduğu gibi, tam elektrikli bir versiyon sunulmayacak. Audi daha sonraki bir tarihte özel bir elektrikli model çıkartmaya hazırlanıyor.

Yeni lüks kompakt hatchback 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak ve kısa süre sonra beş kapılı versiyonla satışa çıkacak. Bir sedan ve yüksek binişli versiyon, ayrıca S3 ve RS3 performans versiyonları da bunu takip edecek. CLA rakibi dört kapılı coupe de planlar arasında bulunuyor.

Son Güncelleme : 28 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo