2020 Ford Galaxy ve S-Max Güncellendi

Ototeknikveri     08 Ekim 2019 06:10

Ford 2020 Galaxy ve S-Max için Avrupa’da bir dizi güncelleme yaptı. Güncellemede görsel değişikliklerin yanı sıra yeni donanım da var.

2020 Ford Galaxy ve S-Max Güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Her iki modele de ön panjurun üst kısmında “uçan V” simgesi ve ön panjur ile sis lambaları çevresine saten krom çerçeve gibi bazı özellikler ekleyen lüks Vignale versiyonu geliyor.

 

İçeride Galaxy Vignale deri kaplı, gri dikişli kontrol paneli ve orta konsol, ısıtmalı direksiyon simidi, alüminyum aplikler ve pedallar ile sunuluyor. S-Max Vignale ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar, elektrikli koltuk ayarı ve masaj fonksiyonuna da sahip.

 

Standart S-Max ve Galaxy’ye kıyasla daha özgün bir stile sahip ön kısımlar da dikkat çekiyor. Trend ve Titanium modelleri parlak krom ön panjur üstü ve sis lambaları çevresi, S-Max ST-Line ise bal peteği şekilli ön panjur, ayrıca ön panjur ve sis lambaları çevresinde siyah çerçeve özelliklerine sahip. Yeni jant seçenekleri güncellenen görüntüyü tamamlıyor. Seçenekler S-Max ve Galaxy Titanium için 18 inç, iki renkli ve 15 kollu, sadece Galaxy Titanium için ise 17 inç, iki renkli ve 20 kollu olarak sıralanıyor.

 

S-Max ve Galaxy ayrıca opsiyonel FordPass Connect ile Wi-Fi erişim noktası sunuyor. Bu özellik sürücülere araçlarının yerini bulma, yakıt seviyesini kontrol etme, yağ ömrü ve alarmını kontrol etme, uzaktan kapıları kilitleme ve açma gibi imkanlar veren FordPass mobil uygulamasını da içeriyor. Yeni “Local Hazard” bilgilendirme işlevi sürücüleri uydu navigasyona gerek olmadan acil servisler, yerel yetkililer ve bağlantılı diğer araçlardan aldığı verilerle ilerideki yolda karşılaşabilecekleri tehlikeler hakkında uyarıyor.

 

2020 S-Max ve Galaxy 2.0 litre dizel motoru üç farklı güç çıkışıyla sunuyor: 150 PS (148 hp / 110 kW), 190 PS (187 hp / 140 kW) ve 240 PS (237 hp / 177 kW). Giriş seviyesi modeller altı vitesli manuel şanzımanla geliyor, yüksek donanım seviyelerinde güncellenmiş sekiz ileri otomatik şanzıman da alınabiliyor.

Son Güncelleme : 11 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo