Güncellenen 2020 BMW 5-Serisi’nin İç Mekanından Görüntüler

Ototeknikveri     13 Ekim 2019 08:46

Güncellenen 2020 5-Serisi’nin iç mekanı ilk kez görüntülendi.

Güncellenen 2020 BMW 5-Serisi’nin İç Mekanından Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yarı ömrünü tamamlayan G30 5-Serisi güncellendi ve bu güncellemeyle birlikte otomobil yeni teknoloji özellikleri, daha geniş 12.3 inç dijital kontrol paneli ve yeni dokunmatik ekranlı multimedya sistemi kazanacak.

 

Direksiyon üzerinde de yeni kontrol butonları görülüyor ancak bunlar dışında iç mekan mevcut modelle aynı görünüyor diyebiliriz. BMW’nin güncellemeleri yumuşak tutma yönündeki stratejisi bilindiği için bu şaşırtıcı değil.

Güncellenen 5 Serisi’nin dış cephesi yeni bir fasyaya sahip olacak. Burada daha ince LED farlar, daha belirgin böbrek şekilli ön panjur ve yeniden tasarlanan tampon dikkat çekiyor. Arka kısımda da daha ince farlar ve yenilenen tamponla benzer değişiklikler var.

Motor serisi büyük ölçüde aynı kalırken, BMW’nin benzinli motorlarına bir partikül filtresi eklemesi daha fazla elektriklendirilmiş versiyon sunması bekleniyor. Söylentiye göre, firma mevcut 530e modelinin üzerine gelecek daha güçlü altı silindirli 388 hp plug-in hibrit versiyon sunmayı planlıyor. BMW zaten dört silindirli dizel 520d modellerinde 48 volt yarı hibrit sisteme yer vermiş durumda.

Beklendiği gibi, güncelleme en üst donanım seviyesi M5’i de kapsayacak. Bu model kısa süre önce trafiğe açık yolda test edilirken görüntülendi. BMW’nin 5 Serisi’ni daha dinamik ve özgün yapmak istediği anlaşılıyor. Mevcut model yavan görünümü nedeniyle eleştiriliyordu.

Güncellenen BMW 5 Serisi’nin 2019 sonu ya da 2020 başlarında çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 13 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo