2020 Ford Transit Custom Nugget Yeni Motor ve Wi-Fi Modemle Geliyor

Ototeknikveri     15 Ekim 2019 05:11

Ford 2020 Transit Custom Nugget karavan modelini 2019 Birmingham Motokaravan ve Karavan Fuarı’nda tanıttı. Araç İngiltere’de 56.273 sterlin / 64.210 euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor ve diğer Avrupa piyasalarına da gelecek.

2020 Ford Transit Custom Nugget Yeni Motor ve Wi-Fi Modemle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bağlantı teknolojilerine özel önem verilen ve kullanıcıların asla dış dünyadan kopmayacağı karavan, araç içi modem sayesinde yüksek hızlı Wi-Fi internet bağlantısı sunuyor. Bağlantı 10 cihaza kadar paylaştırılabiliyor ve araçtan 15 metre uzaklığa kadar çekiyor.

 

Ford ayrıca manuel ya da otomatik şanzımanla kullanılabilen 2.0 litre 185 PS (182 hp / 136 kW) EcoBlue dizel motorunu da tanıttı. Motorun %7 yakıt tasarrufu sağlayan 130 PS (128 hp / 96 kW) versiyonu da sunuluyor.

Yeni Transit Custom Nugget treyler çekişinde kör nokta bilgilendirmesi, aktif park asistanı, şerit koruma yardımı ve adaptif seyir kontrolü gibi sürüş yardım özelliklerine de sahip.

Karavanın ayarlanabilir özel tavanı ufak bir mutfak, oturma ve yemek alanlarıyla birlikte en üstte bir yatakodası için yeterli alan sağlıyor. Harici ısıtma sistemi, gazlı ocak, lavabo, 40 litre kompresörlü buzdolabı, içme suyu ve atık su için tanklar ve açık alan duşu da araçta sunulan konfor özellikleri arasında.

SYNC 3 multimedya sistemi, arkada içeriyi göstermeyen cam, dışarı doğru açılan ikinci sıra pencereleri ve diğer özellikler standart geliyor. Araç ayrıca opsiyonel lüks ses sistemi ve bisiklet ya da spor aletleri için özel raflarla donatılabiliyor.

Son Güncelleme : 17 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo