2020 Honda Jazz Tokyo’dan Önce Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     22 Ekim 2019 07:33

Yeni nesil Honda Jazz’ın fotoğrafları resmi tanıtımının yapılacağı Tokyo Otomobil Fuarı öncesi internete sızdırıldı. Fotoğraflarda sadece yeni yarı kompakt modelin tasarımını değil, Japonya piyasası için sunulacak donanım seviyeleri de görülüyor.

2020 Honda Jazz Tokyo’dan Önce Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Beklendiği gibi yeni Honda Jazz alışılmış görünümünü büyük oranda koruyacak ancak artık çok daha temiz bir tasarıma sahip. Geleneksel ön panjur yerine kaportayla aynı renkte bir panelin kullanılmış olması ve LED farlar da bu temiz tasarımı pekiştiriyor. İnce arka farlar da dikkat çekiyor.

 

İç mekanda oldukça pratik bir kullanım sunulurken, konsolda basit çizgiler ve eskisinden çok daha fazla teknolojik özellik bulunuyor. Standart 7 inç dijital kontrol paneli ve bağlantılı servislere sahip yeni multimedya sistemi özellikle dikkat çekiyor. Yeni Jazz ilk olarak Honda e’de gördüğümüz iki kollu direksiyon simidini de benimsiyor.

 

Yeni Honda Jazz 1.5 litre benzinli dört silindirli motorla iki elektrikli motorun bulunduğu bir hibrit sistem seçeneğine de sahip olacak. Avrupalı müşterilere sadece hibrit seçenek sunulacak.

Japonya piyasasında model dört donanım seviyesiyle gelecek: Basic, Ness, Luxe ve SUV benzeri Crosstar. Ness modellerinde daha canlı renkler ve sportif 16 inç alaşım jantlar bulunuyor. Luxe modelleriyse iki renkli deri döşemeli iç mekan ve 16 inç alaşım jantlarla geliyor.

 

Crossover benzeri Crosstar modellerinde farklı bir ön panjur, ilave gövde kaplamaları, tavan rayları bulunuyor ve aracın yerden yüksekliği artırılmış.

2019 Tokyo Otomobil Fuarı 23 Ekim’de kapılarını açıyor. Fuarla birlikte Honda Jazz ile ilgili tüm detaylar da gelecek.

Son Güncelleme : 22 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo