Cupra Ateca Special Edition Sadece 1999 Adet Üretilecek

Ototeknikveri     28 Ekim 2019 06:39

Seat’ın yüksek performanslı Cupra markası Ateca için sınırlı sayıda üretilecek yeni bir özel versiyon hazırladı. Bu versiyonda modeli daha çekici hale getiren bazı yenilikler var.

Cupra Ateca Special Edition Sadece 1999 Adet Üretilecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sadece 1999 adet üretilecek yeni Cupra Ateca Special Edition, 20 inç bakır alaşım jantlar, ayrıca tavan rüzgarlığında, ayna kapaklarında ve iç mekanda özellikle konsol ve klima kontrolleri çevresinde bakır ve karbon fiber karışımı detaylarla gelecek. Anahtar girişi de karbon fiber bir kapak içerisine yerleştirilmiş.

 

Modelin renk paleti Grafen Grisi, Enerjik Mavi ve Rodyum Grisi gibi renkleri kapsıyor. İç mekanda Petrol Mavisi Alcantara koltuklar bulunuyor ve bu renk arka koltuklar ile kapı panellerinde de devam ediyor. Böylece yeni Cupra Ateca Limited Edition standart versiyondan oldukça farklılaşıyor.

 

Kaputun altındaki değişiklikler az sayıda. Cupra Ateca Limited Edition hala 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motorla geliyor. Motorun güç çıkışı 296 hp (300 PS), tork değeriyse 400 Nm. Bu motorla birlikte 7 ileri çift debriyajlı şanzıman tek seçenek. Otomobil dört çekişli sürüş sistemiyle sunuluyor. Cupra bu donanımla otomobilin 4.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıktığını ve azami hızın 247 km/s olduğunu belirtti.

 

Yeni Cupra Ateca Limited Edition aynı zamanda progresif direksiyon sistemiyle geliyor. Standart modelin egzozu titanyum Akrapovic sistemle değiştirilmiş ve böylece ağırlık 7 kg azaltılırken aynı zamanda oldukça etkileyici bir egzoz sesi elde edilmiş.

 

Cupra’nın web sitesi üzerinde otomobille ilgilenenler için rezervasyon formu açıldı.

Son Güncelleme : 28 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo