2020 Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Güncellendi

Ototeknikveri     20 Kasım 2019 10:27

Çin’deki tanıtımlarından kısa süre sonra, 2020 Alfa Romeo Giulia ve Stelvio’nun Kuzey Amerika ve Avrupa versiyonları da gün yüzüne çıktı.

2020 Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Her iki modelde de değişiklikler dış cephede başlıyor. 2020 Stelvio ve Giulia Sport versiyonları kaportayla aynı renkte görünüm kitiyle geliyor. Ayrıca Sport modelleri için çamurluk etekleri, yan eşikler ve arka cephede koyu rengin hakim olduğu Dark Miron kiti de tercih edilebiliyor. Bununla birlikte bir karbon fiber paketi de sunuluyor. Renk seçenekleri arasına ise Anodized Blue, Lunare White ve Verde Visconti de eklendi.

 

İç mekanlardaki en önemli yeniliklerden birisi 8.8 inç dokunmatik ekran. Bu ekranda yeni performans ayarlarının yanı sıra dijital klima ve havalandırma kontrolleri de bulunuyor. Kullanıcılar ekranın ana sayfasını kişiselleştirebiliyor. Ayrıca 12 ay ücretsiz SiriusXM radyo denemesi tüm modellerde standart sunuluyor.

 

Ek olarak Alfa Romeo 7 inç TFT kontrol panelini yeni bir tasarım ve gelişmiş grafiklerle güncellemiş. Ekran artık sürücü için gerçek zamanlı veri aktarıyor.

 

Yeni orta konsol işlenmiş, gofrajlı alüminyum görünümlü döner düğme, yeni bir vites topuzu ve daha fazla depolama kapasitesiyle güncellenmiş. Vites kolunun altına ufak bir İtalyan bayrağı eklenmiş. Bardak tutucuları büyütülürken, orta konsolda kablosuz telefon şarjı işlevine de yer verilmiş. Yeni lüks deri kaplama vites kolu ve yarış stili direksiyon simidi de dikkat çekiyor.

 

2. seviye otonom sürüş sistemi

İç mekan güncellemelerini 2. seviye otonom sürüş sistemi tamamlıyor. Sistem, Otoban Asistanı, Trafik Sıkışıklığı Asistanı, Trafik İşaretleri Tanıma, Şerit Koruma Asistanı, Aktif Kör Nokta Asistanı, Sürücü Dikkat Uyarısı ve Tüm Hızlarda Kaza Riski Uyarısı özellikleriyle geliyor. WiFi erişim noktası, ayrıca çalınma durumunda otomobilin yerinin bulunması, uzaktan erişim ve havadan güncellemeler gibi özellikler sunan mobil uygulama da dikkat çeken yenilikler arasında.

 

2020 Alfa Romeo Giulia’nın fiyatı 39.345 dolardan başlıyor. 2020 Stelvio ise 41.345 dolar fiyat etiketiyle geliyor. Performans odaklı 2020 Giulia Quadrifoglio 74.445 dolar, Stelvio Quadrifoglio 80.445 dolar karşılığında satın alınabiliyor.

Son Güncelleme : 21 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo