Ford Mustang Mach-E Markaya Yeni Müşteriler Getiriyor

Ototeknikveri     06 Aralık 2019 05:41

Ford yeni elektrikli Mustang Mach-E’nin tanıtılmasıyla birlikte başka markalardan gelen pek çok yeni müşteri kazandı.

Ford Mustang Mach-E Markaya Yeni Müşteriler Getiriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Elektrikli SUV’nin Los Angeles’daki tanıtımından bu yana Ford Mustang Mach-E için 500 dolar ücretle rezervasyonları kabul etmeye başladı ve markanın pek çok bayisi gösterilen yoğun ilgiden şaşkın.

 

Markanın ABD’deki en çok satış yapan bayilerinden San Tan Ford, daha ilk günden 47 rezervasyon aldıklarını belirtti. Bayinin yöneticisi Tim Hovik, “Bu bizim için heyecan verici. Bu işi 27 yıldır yapıyorum ve tamamen yeni bir segmente girip de ilk andan bu kadar ilgi görmek nadir karşılaşılan bir durumdur.” diye konuştu.

Hovik üç rezervasyondan ikisinin marka dışından gelen yeni müşterilerden olduğunu da belirtti. Öte yandan Ford henüz tam olarak kaç rezervasyon aldığını açıklamadı.

Ford yeni elektrikli SUV’nin tanıtım etkinliğinin 6.5 milyon kişi tarafından izlendiğini, modelin web sitesinin ise 1.6 milyon kişi tarafından ziyaret edildiğini açıkladı. Bu rakamlar marka için gerçekten sıradışı ve yeni bir modelin tanıtımında genellikle görülmeyen rakamlar.

Firma Mustang Mach-E’nin First Edition versiyonunun ABD piyasasında şimdiden yok sattığını da belirtti. Müşterilerin ilk yıl için kısıtlı üretim nedeniyle siparişlerini bir an önce vermesi tavsiye ediliyor. Yeni Ford Mustang Mach-E’nin üretimi ilk yıl için 50.000 adetle sınırlı olacak ve Meksika’da Hermasillo fabrikasında yapılacak. Üretim pil tedariğinin yetersiz olması nedeniyle sınırlı sayıda kalacak.

Yeni bir elektrikli otomobil için ilk etapta 50.000 adet üretim de oldukça dikkat çekici. Bugüne kadar sadece GM ve Tesla ilk yılda 200.000 adeti geçti.

Son Güncelleme : 06 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo