Japon Subaru Forester X-Edition Islanmaktan Korkmuyor

Ototeknikveri     08 Aralık 2019 04:02

2020 Subaru Forester Japonya’da X-Edition isimli yeni bir özel versiyon kazandı.

Japon Subaru Forester X-Edition Islanmaktan Korkmuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

23 Ocak 2020’de satışa çıkacak Subaru Forester X-Edition ufak stil değişiklikleri ve donanım yükseltmeleriyle geliyor ve özellikle off-road yolculuklara odaklı. Yeni model 18 inç alüminyum jantlar, ayrıca ön panjurda, Subaru logosunda ve sis lambalarında siyah detaylarla geliyor.

 

Bu değişiklikler Subaru’ya göre modele daha sert ve heybetli bir görünüm kazandırıyor.

İç mekandaki yenilikler modeli daha esnek hale getiriyor. Su geçirmez kumaş ve sentetik deri karışımı döşemeler gümüş dikişlerle dikkat çekiyor, ayrıca bagaj bölümünün zemini de su geçirmez materyalden yapılmış. Sonuç olarak çamurlu ve ıslak eşyalar araca tereddüt etmeden yüklenebiliyor. Bagajdaki raylar eşya yüklemeyi ve çıkartmayı da çok kolay hale getiriyor.

Kargo bölümünün üzerindeki ve bagaj kapağındaki LED lambalarla geniş bir alanın aydınlatılması sağlanarak kullanılabilirlik artırılmış.

Ek olarak, EyeSight Safety Plus sistemi, ön görünüm monitörü ve arka aynası standart donanım olarak geliyor. İki kamera otomobilin her iki ucunda kör noktaların azaltılmasına yardımcı oluyor.

Suberu Forester X-Edition Premium donanım seviyesini temel alıyor ve 2.5 litre boxer motorla geliyor. Motorun güç çıkışı 184 PS, tork değeriyse 239 Nm. Ayrıca CVT şanzıman ve simetrik dört tekerden çekiş sistemi standart geliyor. Japonya’da fiyatlar 3.179.000 yen’den (29.250 dolar) başlıyor.

Son Güncelleme : 08 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo