Yeni Chevy Tahoe ve Suburban Bu Ay İçinde Tanıtılacak

Ototeknikveri     11 Aralık 2019 08:52

Film otomobillerini düşündüğünüzde ilk olarak aklınıza ne geliyor? James Bond’un Aston Martin DB5’i? Bu da oldukça ünlü bir otomobil olsa da, Hollywood Walk Of Fame’de kendi yıldızı yok. Bu onur Chevrolet Suburban modeline ait.

Yeni Chevy Tahoe ve Suburban Bu Ay İçinde Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tahoe ve Suburban 1952 yılından bu yana 1750’den fazla filmde ve 700 televizyon programında boy gösterdi. Bu iki model filmlerde devlet memurlarından kötü adamlara kadar çok farklı tiplerin otomobili olarak görüldü.

 

Sonuç olarak Suburban modeli Hollywood Walk of Fame’de kendi yıldızı olan ilk otomobil ünvanını aldı. Bu yıldız, otomobilin sinema ve televizyondaki 67 yıllık kariyerini onurlandırıyor.

 

Chevrolet Suburban ve Tahoe tasarım yöneticisi Tim Kozub bir açıklamasında “Suburban ve Tahoe’nin sinemadaki popülerliği aslında orduda, polis teşkilatında ve ailelerde yaygın olarak kullanılmasından geliyor. Günümüzde bu otomobillerin Hollywood’daki rolü pek çok yeni modele ilham verdi.” dedi.

Chevrolet yeni Suburban ve Tahoe’nin bu ay içinde tanıtılacağını açıkladı. Firma henüz fazla detay vermedi ancak yeni modellerin seleflerinden çok farklı olacağını, bağımsız süspansiyonla geleceğini ve bu sayede biniş kalitesinin artacağını söyledi.

Önceki casus fotoğraflar modellerin büyük ön panjur ve büyük farlarla geleceğini işaret ediyordu. Ayrıca daha yüksek kaliteli iç mekan, yeni kontrol araçları ve modern bir multimedya sistemi de bekleniyor.

Motor seçenekleri muhtemelen Silverado ile paylaşılacak. Bu da 355 hp (265 kW / 360 PS) güç çıkışı ve 519 Nm torka sahip 5.3 litre V8 motorun gelebileceğine işaret ediyor. Ayrıca 6.2 litre V8 motorlu bir üst donanım seviyesi de olabilir. Bu motor 420 hp (313 kW / 426 PS) güç çıkışı ve 623 Nm torkla geliyor.

Son Güncelleme : 11 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo