Mercedes-AMG GLB 35 Siparişe Açıldı

Ototeknikveri     19 Aralık 2019 07:42

Mercedes AMG GLB 35 4Matic için sipariş defterlerini açtı. Alman küçük SUV’nin hızlı versiyonunu daha sonra 45 modeli takip edecek.

Mercedes-AMG GLB 35 Siparişe Açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Mercedes AMG GLB 35 Almanya’da 54.549 euro başlangıç fiyatıyla satılıyor ve opsiyonel yedi koltuklu versiyon da sunuluyor.

 

Mercedes AMG A35’in daha yüksek kardeşi, aynı motoru kullanıyor. Bu da turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motor ve güç çıkışı 302 hp (306 PS), tork değeriyse 400 Nm. Motora AMG’nin değişken Performance 4Matic dört çekişli sürüş sistemi ve sekiz vitesli çift debriyajlı şanzıman eşlik ediyor.

 

Bu donanımla otomobil 5.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor, azami hız ise 250 km/s. Dört çekişli sürüş sisteminin tork dağılımı, yol koşullarına göre, sadece ön tekerleklerden çekişten ön ve arka aks arasında 50:50 güç dağılımına kadar farklılık gösteriyor.

 

Yeni model daha doğrudan direksiyon yanıtı ve daha iyi yanal dinamikler sağlıyor. AMG süspansiyon (opsiyonel olarak adaptif süspansiyon da sunuluyor), hıza duyarlı direksiyon kremayeri ve büyük frenler şasi yükseltmelerini tamamlıyor.

 

GLB 35 aynı zamanda beş farklı sürüş modu sunuyor: Kaygan, Konfor, Spor, Spor+ ve Kişisel. Kabinde daha konforlu spor koltuklar kırmızı dikişli deri döşemeyle geliyor. Ayrıca multimedya ve kontrol paneli için AMG ekranlar ve düz dipli direksiyon simidi gibi özellikler sunuluyor.

 

Yeni Mercedes AMG GLB 35, 19 inç beş kollu alaşım jantlarla gelecek, 21 inç büyüklüğüne kadar farklı seçenekler de sunulacak.

Son Güncelleme : 19 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo