Volkswagen’in Tescil Başvuruları Daha Fazla Crossover Modelin Habercisi

Ototeknikveri     27 Aralık 2019 07:31

Volkswagen 2020 yılı içinde 34 yeni model tanıtacak, bunlardan 12’si SUV olacak.

Volkswagen’in Tescil Başvuruları Daha Fazla Crossover Modelin Habercisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni modellerden üçünün ismi hakkında artık bilgimiz var. Almanya’da yapılan isim tescil başvurularına göre bunlar T-Sport, T-Coupe ve T-Go olacak. Başvurularda isimlerin tam olarak nerede kullanılacağı belirtilmese de T ile başlayan bu isimler firmanın yarı kompakt ve kompakt crossover modellerinde bulunuyor. Tıpkı T-Cross ve T-Roc’da olduğu gibi.

 

T-Coupe adından da anlaşılacağı gibi yeni bir coupe SUV olabilir. Amerika’daki Atlas ve Atlas Cross Sport böyle bir modele örnek olabilir. İkincisi de aslında aynı model ancak B sütunlarının arkasında eğimli tavan çizgisi yok.

 

T-Sport hakkında birden fazla tahmin var. Güney Amerika’da tanıtılmak üzere olan Nivus’un Avrupa versiyonu ya da Audi A1 Citycarver’ın Volkswagen yorumu tahminler arasında. T-Go ise hafif off-road esintileri taşıyan bir şehir otomobili olabilir.

 

Bu modellerden bazıları Volkswagen Grubu’nun esnek MQB platformunu kullanacak. Bu platform Golf Mk8, Skoda Superb hatta Çinli Tharu ya da Seat Tarraco gibi pek çok modelde bulunuyor. Modellerden bazılarında elektrifikasyon bulunabilir ancak tam elektrikli modeller beklenmiyor çünkü bu tip modeller ID ailesinden sunuluyor.

Son Güncelleme : 27 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo