Daha Fazlasını İsteyenler İçin Toyota Land Cruiser Active

Ototeknikveri     27 Aralık 2019 08:10

Yıl neredeyse sona ererken Toyota Land Cruiser’ın yeni Active versiyonunu tanıttı. Siparişe açılan yeni modelin teslimatları Mart ayında başlayacak.

Daha Fazlasını İsteyenler İçin Toyota Land Cruiser Active
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kısa aks mesafeli versiyonu 38.596 euro başlangıç fiyatıyla satılan modelin uzun versiyonunun fiyatı ise 39.723 euro olarak belirlendi. Kaportayla aynı renkte kapı kolları ve yan aynalar, ayrıca yeni altı kollu 19 inç gümüş alaşım jantlar dikkat çeken özellikler arasında.

 

İç mekanda Toyota Touch 2 multimedya sistemi 8 inç dokunmatik ekranla geliyor, ayrıca iki bölgeli klima kontrolü ve dokuz hoparlörlü ses sistemi ve DAB radyo sunuluyor. Diğer özellikler arasında arka kamera, arka park sensörleri, yokuş kalkış asistanı ve yokuş iniş asistanı da bulunuyor.

 

Bunlarla birlikte yeni modelde temel aldığı Utility donanım seviyesinin Bluetooth, seyir kontrolü, akıllı giriş, güneş sensörlü farlar ve paçalık gibi standart özellikleri de bulunuyor. Opsiyonel özellikler ise navigasyon sistemi, 7 ya da 13 dişli çekme çubukları ve Essential Protection Pack (arka tamponda koruyucu plaka ve lastik yer paspasları) olarak sıralanıyor.

 

Yeni model gücünü 2.8 litre dört silindirli motordan alıyor. Motorun güç çıkışı 176 PS (174 hp / 130 kW), tork değeriyse 420 Nm. Buna altı vitesli otomatik şanzıman eşlik ediyor. Bu donanımla araç 12.1 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor, azami hız ise 174 km/s. Ortalama yakıt tüketimi 7.5 litre/100 km.

Son Güncelleme : 27 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo