Hyundai Vision T Konsepti Yeni Tucson Gibi Görünüyor

Ototeknikveri     29 Aralık 2019 06:03

2019 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Hyundai Vision T konseptini tanıtmıştı. Konsept yeni Tucson modelinin habercisi olabilir.

Hyundai Vision T Konsepti Yeni Tucson Gibi Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Konsept otomobil, önde geniş hava girişleri ve büyük, aydınlatmalı ön panjur, aracın bütün genişliği boyunca uzanan şık kırışıklar, büyük çamurluklar, eğimli tavan çizgisi ve sade arka kısmıyla dikkat çekiyor.

 

Hyundai yeni nesil Tucson’ın hazırlıklarına da devam ediyor. Konseptin yumuşatılmış bir versiyonunun Tucson’a dönüşme ihtimali var gibi görünüyor. Peki böyle bir otomobil nasıl olurdu? Cevabını Aksyonov Nikita dijital çizimleriyle verdi.

Çizimlerdeki otomobil farklı ön panjuru, ince farları, yenilenen tamponu ve kameralar yerine klasik yan aynalarıyla dikkat çekiyor. Diğer tüm özellikler konseptten aynen alınmış, bunların arasında plastik gövde kaplaması, tekerlekler ve tasarımdaki bazı cesur çizgiler de var.

Yeni bir tasarımın yanı sıra, yeni nesil Tucson yeni teknoloji özellikleri ve iç mekanda değişiklikler de getirecek.

Motor serisi de yenilenecek. Kuzey Amerika’da 2.5 litre motorun turboşarjlı ve doğal emişli versiyonlarının sunulması, buna sekiz bitesli otomatik şanzımanın eşlik etmesi bekleniyor. Avrupa’da ise kompakt crossover 1.6 litre GDI ve T-GDI motorlarla, ayrıca dizel ve hibrit versiyonla gelebilir. Önden çekişli sürüş sistemi standart olarak sunulurken, dört çekişli sürüş sistemi üst donanım seviyelerinde bulunacak.

Son Güncelleme : 29 Aralık 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo