Yeni Dacia SE Twenty Özel Versiyonları Etkileyici

Ototeknikveri     07 Ocak 2020 05:02

Dacia, Renault bünyesindeki 20. yılını SE Twenty özel versiyonlarıyla kutluyor. Bu versiyonlar Sandero Stepway, Logan MCV Stepway ve Duster modelleriyle sunulacak.

Yeni Dacia SE Twenty Özel Versiyonları Etkileyici
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mart ayında teslimatlarına başlanacak otomobiller Comfort donanım seviyesinin üzerinde bulunuyor ve yanlarda özel çıkartmalar, siyah yan ayna yuvaları, mavi tekerlek göbekleri gibi özelliklerle geliyor.

 

Koltuklarda mavi kumaş döşemeler kullanılırken, hava girişi çevreleri ve özel yer paspaslarında da mavi renk karşımıza çıkıyor. Tüm modellerde arka kamera, multi view kamera, park sensörleri ve kör nokta uyarısı da yer alıyor.

 

Sandero Stepway ve Logan MCV Stepway SE Twenty sırasıyla 13.232 euro ve 14.990 euro’dan başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Bu iki model 90 PS (89 hp/66 kW) benzinli motorla, station versiyon ise 95 PS (94 hp/70 kW) dizel motorla geliyor. Her iki seçenek de beş vitesli manuel şanzımanla sunuluyor. Klima, Media Nav multimedya sistemi, DAB radyo, Apple CarPlay, Android Auto ve Bluetooth, seyir kontrolü ve hız sınırlandırıcı, arka park sensörleri gibi pek çok özellik standart olarak geliyor.

 

Duster SE Twenty 18.329 euro’dan başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Otomobilde klima, akıllı telefon entegrasyonu, 7 fonksiyonlu yolculuk bilgisayarı, ısıtmalı ve elektrikli ayarlanabilir yan aynalar ve 17 inç alaşım jantlar bulunuyor. Motor seçenekleri ise 130 PS (128 hp / 96 kW) benzinli ya da 115 PS (113 hp / 85 kW) dizel. Bunlar iki ya da dört tekerden çekişli sürüş sistemleriyle alınabiliyor.

Son Güncelleme : 07 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo