SUBARU'NUN 2014 CENEVRE YENİLİKLERİ

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:09

Subaru’nun Cenevre Kozu VIZIV 2 CONCEPT

SUBARU'NUN 2014 CENEVRE YENİLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Subaru, 84. Cenevre Otomobil Fuarı’nı VIZIV 2 Concept ile karşılıyor. Rahatlık ve keyif kavramlarının Subaru markası potasında eritilmesi felsefesi ile yaratılan VIZIV 2 Concept, geleceğin Crossover tanımına ışık tutuyor. Subaru fuarla birlikte, AWD teknolojisinin en sportif halini, yansıtan WRX STI modelinin Avrupa prömiyerini gerçekleştiriyor olacak. Subaru’nun 7 yıldır üst üste katıldığı Nürburgring 24 Saat Yarışı 2014 sezonunda kullanacağı yeni otomobili WRX STI RACING fuar kapsamında otomobil severler ile buluşuyor. 
 
"SUBARU VIZIV 2 CONCEPT", bir önceki Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkarılan selefi “VIZIV CONCEPT” ve 2013 Tokyo Otomobil Fuarı’nda sergilenen “VIZIV EVOLUTION CONCEPT”in ayak izlerini takip ediyor. VIZIV 2, Subaru’nun marka değerleri “Keyif ve Rahatlık ” felsefesinin geleceğe dair yolunu çizen yeni nesil bir crossover konsepti olarak ön plana çıkıyor. “İnovasyon Vizyonu” ifadesinden esinlenerek yaratılan “VIZIV” adı Subaru’nun bu değerleri sürdürme konusundaki kararlılığını ifade ediyor; 
 
 
Yeni WRX STI, WRX serisinin en üst modeli olarak ilk kez Cenevre Fuarı ile Avrupa’ya geliyor. Tüm WRX serisinde ortak olan ürün konsepti “Kontrolünüz Altındaki Safkan Güç”, her açıdan geliştirilerek yeni bir boyuta ulaşıyor. Subaru, yeni WRX STI’yi geliştirirken, sürülebilirliğini mükemmel hale getirmek için aracı birçok ülkede çeşitli koşullar altında test etti. Gövde, şasi ve diğer araç bölümlerinin performansları optimize edildi ve aracın genel kapasitesi geliştirildi. Bu, Subaru AWD spor performansının doruk noktasını oluşturuyor. 
 
 
24 Saat Nürburgring dayanıklılık yarışı için geliştirilen yeni WRX STI RACING 
Subaru 2014’te düzenlenecek Nürburgring 24 Saat Yarışına (Almanya’da 19-22 Haziran’da) üst üste yedinci kez katılacak. Bu proje için, FHI ve Subaru Tecnica International Inc. (STI)* yeni WRX STI modelini temel alan özgün ve daha rekabetçi bir yarış aracı yaratmak için işbirliklerini güçlendirdiler. Nürburgring 24 Saat Yarışı, hem hıza hem de stabiliteye sahip performans araçları ile gerçekleştiriliyor. 2012’de elde ettiği son zaferden sonra sınıfında üçüncü kez zafer kazanmayı hedefleyen Subaru, marka değerlerini mühendislik mükemmeliyeti ile kanıtlamayı hedefliyor. 
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo