2021 GMC Canyon Denali ve AT4 Versiyonları ile Tanıtıldı

Ototeknikveri     13 Ocak 2020 10:16

2021 GMC Canyon, ABD’deki Colorado dağlarında yeni Denali ve AT4 versiyonlarıyla tanıtıldı.

2021 GMC Canyon Denali ve AT4 Versiyonları ile Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yoldan çıkmak isteyen maceracıları jedefleyen Canyon AT4, cesur dış cephe stili, koyu renk korum detayları, büyük ön panjuru ve kırmızı çekme kancasıyla etkileyici. Modelin iç mekanında, koltuk başlarında “AT4” kabartmaları ve özgün Kalahari dikişler bulunuyor.

 

Aracın sadece görünümü değil donanımı da tatmin ediyor. Off-road süspansiyon ve Gelişmiş Yokuş İniş Kontrolü sistemi, dört çekişli sürüş sistemi, otomatik kilitli diferansiyel, gövde altında ekstra koruma, 17 inç alüminyum jantlar ve 31 inç Goodyear tekerlekler dikkat çeken özellikler arasında.

Outdoor maceraları sevenler için tasarlanmış araç dağ bisikleti ya da snowboard gibi aktiviteler yapanlar için özel detaylara sahip.

Araç 3.6 litre V6 motor ile geliyor. Motorun güç çıkışı 308 hp (312 PS / 230 kW), tork değeriyse 373 Nm. Diğer seçenek olan 2.8 litre dizel motor ise 181 hp (184 PS / 135 kW) güç çıkışı ve 500 Nm tork değerine sahip.

 

2021 Canyon Denali aynı motor seçeneklerine sahip ancak farklı bir ön panjur, krom detaylar ve 20 inç elmas kesim alüminyum tekerleklerle sunuluyor. Yeni Cocoa/Dark Atmosphere renk seçeneği iç mekana daha lüks bir hava veriyor. Açık gözenekli ahşap yüzeyler, alüminyum yüzeyler ve özel dikişler ayrıca dikkat çekiyor. Isıtmalı direksiyon simidi ve ısıtmalı, havalandırmalı ön koltuklar Denali’de standart olarak geliyor.

GMC dış tasarım yöneticisi Holt Ware, Denali için “Denali GMC’nin cesur tasarım felsefesini temsil ediyor ve bu değişiklikler Canyon modelini bir adım daha öteye taşıyarak onu ana akım rakiplerinden ayırıyor. Müşteri için modern bir görünüm sunan araç, özgün ve sofistike tasarımıyla hafızalara kazınacak.” dedi.

Son Güncelleme : 13 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo