2020 Smart EQ ForTwo Skoda’nın Citigoe iV Modelinden de Ucuz

Ototeknikveri     23 Ocak 2020 05:08

Volkswagen Grubu’nun en ucuz elektrikli modeli Skoda Citigoe iV şimdi kendisinden daha da ucuz bir rakiple karşı karşıya: Smart EQ ForTwo.

2020 Smart EQ ForTwo Skoda’nın Citigoe iV Modelinden de Ucuz
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İki kişilik küçük elektrikli hatchback 19.791 euro başlangıç fiyatıyla geliyor. Rakibi Citigoe iV için ise fiyat etiketi 19.915 euro.

 

ForFour 20.302 euro, ForTwo Cabriolet ise 23.985 euro fiyat etiketiyle satılıyor.

 

Seri ForTwo Coupe ve ForFour için sunulan Passion Advanced ile tamamlanıyor. 15 inç alaşım jantlar, siyah kumaş döşeme ve beyaz dikişler, 7 inç multimedya sistemi, navigasyon, Bluetooth, DAB radyo, Android Auto, MirrorLink ve otomatik klima kontrolü ile model lüks bir alternatif sunuyor.

Pulse Premium Smart EQ’nun tüm gövde tiplerinde sunuluyor ve 16 inç alaşım jantlar, arka kamera, orta konsolda depolama alanı ve paslanmaz çelik pedallarla geliyor. Coupe ve ForFour ise panoramik tavan ve camlarda güneşlikler ile geliyor.

 

Y biçimli kollarıyla 16 inç tekerlekler, LED farlar, ambians aydınlatması, ısıtmalı ön koltuklar, siyah kumaş ve deri döşeme, ayrıca otomatik açılıp kapanan arka aynası için ise Prime Exclusive’i tercih etmek gerekiyor.

Seride Edition 1 versiyonları ise ForTwo Coupe ve Cabrio için geliyor. Bu modelde asfalt gri boya, siyah ön panjur, çıkartmalar, Brabus rüzgarlık, yan etekler ve kırmızı detaylara sahip 16 inç alaşım jantlar sunuluyor.

Smart’ın EQ modelleri 82 hp elektrikli motor, tek vitesli şanzıman ve arkadan çekişli sürüş sistemiyle geliyor. Tüm modeller tek şarjla 113 km sürüş mesafesi sunuyor, azami hız ise 130 km/s. Pil standart 22 kW şarj ile 40 dakikada %80 dolabiliyor. Wall box ile evde şarjda pilin dolması 6 saat sürüyor.

Son Güncelleme : 23 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo