Yeni VW Caddy, Şubat'taki Tanıtımından Önce Çizimlerle Karşımızda

Ototeknikveri     28 Ocak 2020 11:48

Volkswagen’in ticari araç bölümü yeni Caddy kompakt minibüsün çizimlerini ve detaylarını yayınladı.

Yeni VW Caddy, Şubat'taki Tanıtımından Önce Çizimlerle Karşımızda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şubat ayının sonunda piyasaya sürülmesi planlanan beşinci nesil VW Caddy, bu resmi çizimlerde kanıtlandığı gibi evrimsel bir tasarım değişikliğini benimseyecek. Seride standart aks mesafeli Caddy aile tipi MPV ve uzun aks mesafeli Caddy Cargo şehir içi teslimat minibüsü bulunacak.

 

VW'ye göre, yeni kompakt ticari araç öncekilerden “çok farklı” olacak. Otomobil üreticisi değişmeyen tek bir vida bile kalmadığını söylüyor, ancak bu çizimlerde çok açık değil.

 

2021 VW Caddy aile tipi MPV, mevcut standart aks mesafeli yolcu modelinden daha geniş ve daha uzun. Bu, iç mekanın büyüyeceği anlamına gelirken, VW'nin segmentteki en büyük olduğunu söylediği devasa panoramik cam tavan sayesinde genişlik algısı daha da artacak.

Yeni Caddy, yatay farlar, LED gündüz sürüş ışıkları ve bunun stilini devam ettiren ön panjurun üzerinde ince bir şerit ve yan gövde panellerindeki kırışıklıklar ile dikkat çekiyor. En azından bu dijital çizimlerde model, kaputun ortasındaki çıkıntı ve bal peteği desenli (Caddy MPV'de) büyük alt ızgara sayesinde daha dinamik görünüyor.

 

Müşteriler tarafından talep edildiği gibi, 2021 VW Caddy daha büyük jantlar sunacak, ancak bunlar her zamanki gibi resmi çizimlerde bilerek olduğundan abartılı gösteriliyor. Arkada, yeni Caddy, VW'ye göre sadece mevcut modeldekilerden daha uzun görünmekle kalmayıp aynı zamanda daha ince görünen dikey arka lambalara sahip.

 

Henüz iç mekana bakamıyoruz, ancak otomobil üreticisi “büyük taşıma kapasitesi ve büyük esneklik” tanımlarını kullanıyor. Volkswagen ayrıca 2021 Caddy'nin her zamankinden daha fazla sürücü yardım sistemine sahip olacağını ve “daima ağa bağlı” olacağını vurguluyor. Firma yeni modelin "tekerlekli bir internet cihazı" olacağını iddia edecek kadar araçtaki bağlantılı teknolojilere güveniyor.

 

Teknik gelişmeler, VW'nin ayrıca en yeni benzinli ve dizel motorları, en yeni bilgi-eğlence sistemlerini ve 48 voltluk yarı hibrit sistemi sunmasına izin verecek MQB platformuna yapılan geçişle mümkün olacak.

 

2021 VW Caddy ve Caddy Cargo Şubat ayı sonunda tanıtılacak.

Son Güncelleme : 28 Ocak 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo