MİTSUBİSHİ MODELLERİ CENEVRE'DE

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:13

Mitsubishi, Cenevre Otomobil Fuarı'nda 3 yeni konseptini sergiliyor.

MİTSUBİSHİ MODELLERİ CENEVRE'DE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk kez 40 yıl önce Avrupa'daki faaliyetlerine başlayan Japon üretici Mistubishi, Cenevre Otomobil Fuarı’nda, dünyanın ilk 4x4 plug-in hibrit aracı Outlander PHEV'in haricinde üç yeni konseptini de ilk kez bu pazarda sergiliyor. Mitsubishi'nin gelecek planlarını anlatan, üç yeni konsept, markanın gelişmiş teknolojisini, çevre duyarlılığı, sürüş performansı, sağlamlık ve güvenlik konularını bir araya getirdiği Earth Technology yaklaşımına sahip. 
 
 
 
Spor coupe görünümüne sahip Konsept XR-PHEV ise, 1.1 litre benzinli turbo MIVEC motorun yer aldığı bir plug in hybrid teknolojisine sahip. Önden çekişli PHEV teknolojisine sahip bir kompakt SUV olan Konsept XR-PHEV, çekici bir tasarım, seri sürüş performansı, verimli motoru ve yüksek kapasiteli bataryası ile dikkat çekiyor.
 
 
Mitsubishi Motors’un yeni jenerasyon büyük SUV aracı Konsept GC-PHEV'de, diğer kardeşi gibi plug-in hibrid teknolojisine sahip. Konsept GC-PHEV, 3 litrelik V6 benzinli MIVEC motor, 8 ileri otomatik şanzıman, yüksek kapasite elektrik motoru ve batarya birlikteliği ile hareket ediyor. Mitsubishi'nin, sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi (S-AWC) ile donatılan, Konsept GC-PHEV, sürücüsünün en ekonomik şekilde aracını kullanmasını sağlamak için yeni nesil bilgi sistemleri ile birlikte sunuluyor. Sürüş esnasında navigasyon, aktif güvenlik sistemleri ve şerit takip uyarı sistemi gibi tüm bilgilerin ön cama yansıtıldığı Konsept XR-PHEV, adaptif hız sabitleme sistemi, şerit takip sistemi, yaya çarpma önleme sistemi, kör nokta uyarı sistemi, sürücü takip sistemi gibi ileri seviye güvenlik donanımları sunuyor.
 
 
Japon markanın bir diğer yeniliği olan Mitsubishi Konsept AR ise kompakt MPV boyutları ile bir SUV aracın özelliklerini birleştiriyor. Geniş iç hacmiyle öne çıkan Konsept AR, 1.1 litre benzinli turbo MIVEC motor ve 48V lityum-iyon batarya ile donatılmış.
 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo