Yeni 2021 Volkswagen Transporter Plug-in Hibrit Akımına Katılıyor

Ototeknikveri     04 Şubat 2020 12:45

Volkswagen’in modern serisindeki neredeyse her model gibi, Transporter da elektrikli sürüşe merhaba demeye hazırlanıyor. Popüler minibüsün plug-in hibrit bir versiyonunun yolda olduğunu artık biliyoruz.

Yeni 2021 Volkswagen Transporter Plug-in Hibrit Akımına Katılıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Standart modelin yanında soğuk hava testlerinde çekilen casus fotoğraflar, yolcu taşıma amaçlı plug-in hibrit versiyonu gösteriyor. Prototipte bazı ülkelerde zorunlu olan 'Hibrit' çıkartmaları yoktu, ancak sağ ön kısma yakından bakarsanız bir şarj bağlantı noktası görülüyor.

 

Güç aktarma organlarını çevreleyen ayrıntılar henüz bilinmiyor, ancak tahmin etmeye çalışırsak, muhtemelen dört silindirli bir benzinli motorun küçük bir elektrikli motorla birlikte geleceğini söyleyebiliriz. Pil takımı, günlük ihtiyaçları karşılayacak bir sürüş mesafesi sunabilr. Bu da muhtemelen 50 km'yi geçmez.

 

Transporter PHEV prototipi arka yan camların etrafında daha az kamuflaja sahipti ve nihai tasarım anlaşılabiliyordu. Casus fotoğrafçılar, araç sürüş esnasındayken kokpiti yakınlaştırmayı başardılar ve bu da iç mekandan ilk görüntülere ulaşmamızı sağladı. Konsolun ortasına yerleştirilmiş yeni bilgi-eğlence sistemine ve yanında dijital bir gösterge paneli gibi görünen şeylere dikkat edin.

 

Volkswagen sonunda oyunu yeni nesil Transporter'ın tam elektrikli bir versiyonuyla hızlandırabilir, ancak bu hala bir söylenti. Bu arada, yanmalı motorlu versiyonların bu yılın başlarında tanıtılmasını bekliyoruz.

Son Güncelleme : 04 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo