2021 Volvo V90 Cross Country Prototipi Neredeyse Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     09 Şubat 2020 09:34

Casus fotoğrafçılar bu hafif kamufle edilmiş V90 Cross Country prototipini fark ettiğinde, güncellenmiş S90 ve V90 ailesinin testleri hala devam ediyordu.

2021 Volvo V90 Cross Country Prototipi Neredeyse Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk bakışta belli olmasa da, tasarımda değişiklikler var, sizi yanıltmasın. Ancak bu değişiklikler siyah bantla gizlenmiş. Bunlar çıktığında, ön ve arkada farklı aydınlatma üniteleri, yeniden şekillendirilmiş tamponlar ve hatta yeni tekerlekler olmasını bekliyoruz.

 

Aslında yeni arka lambaları Aralık ayında başka bir V90 prototipinde gördük ve LED imzası, hala eski arka lambalarını kullanan CC modelinde görebildiğimizden daha modern.

 

İçeride de ufak değişiklikler bekleniyor, Volvo muhtemelen Android işletim sistemi, Google Asistan ve havadan güncellemeler de dahil olmak üzere yeni bir bilgi eğlence sistemi sunacak.

 

İsveçli otomobil üreticisi muhtemelen sürücü yardım sistemlerini de gözden geçirecek. Ayrıca, şirketin güvenlik poltikası kapsamında, bu yıldan başlayarak, hiçbir yeni Volvo modelinin en yüksek hızı 180 km / sa değerini aşmayacak.

 

Güç ünitelerine gelince, dizel ve benzinli motorlar, dört tekerlekten çekişli sistemle gelecek. Bununla birlikte, Volvo, Cross Country için bir plug-in hibrit sisteme yer verebilir.

 

Güncellenen V90 CC showroom'lara ulaştığında, 2020 Audi A6 Allroad ve Mercedes-Benz E-Serisi All-Terrain ile rekabet edecek. Volvo, gelecek ayki Cenevre Otomobil Fuarı'nda güncellenmiş 90 Serisi'ni tanıtabilir.

Son Güncelleme : 09 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo