Hyundai i30'un N Line Versiyonundan Görüntüler

Ototeknikveri     12 Şubat 2020 02:43

Hyundai, gelecek ay Cenevre Otomobil Fuarı'nda sadece yeni i20 süpermini modelini değil, aynı zamanda yenilenmiş i30 kompakt ailesini de tanıtacak.

Hyundai i30'un N Line Versiyonundan Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şirket, N Line versiyonunu gösteren iki resmi tasarım eskizinde 2021 i30'un bir önizlemesini sunuyor. Resmi eskizlere özgü abartıları bir kenara bırakarak, bu çizimler Hyundai i30 için çok daha sportif bir yüz ortaya koyuyor.

 

Stil yükseltmeleri arasında N Line versiyonunda kaslı bir ön tampon, Hyundai'nin V şekilli gündüz farlarına sahip daha şık LED farlar ve güncellenmiş örgü desenine sahip yeni bir ızgara yer alıyor.

 

Otomobil üreticisine göre, bu güncellemeler 2021 Hyundai i30'a daha geniş bir görünüm ve daha güçlü bir duruş sağlıyor. Şimdilik güncellenen modelin görüntüleri bu kadar ancak şirket önümüzdeki haftalarda daha fazla görüntü yayınlayacağını söylüyor.

Yeni tanıtımlar arka tamponu, arka lambaları ve alaşım jantları 16, 17 ve 18 inçlik boyutlarıyla gösterecek. Hyundai, yenilenen i30'un ayrıca yeni bir dijital gösterge paneli ve daha büyük bir 10,25 inç ekran içeren yükseltmeler ile gelişmiş bir iç mekana sahip olduğunu söylüyor.

 

Yeniden tasarlanan Hyundai i30, N Line serisinin i30 Wagon'a genişlemesini de işaret edecek. Böylece sportif donanım seviyesi tüm i30 gövde stillerinde ilk kez mevcut olacak: Hatchback, Fastback ve Wagon.

 

Güç aktarma organı güncellemeleri hakkında resmi bir açıklama yok, ancak Hyundai mevcut motorları CO2 emisyonlarını azaltmak için -  muhtemelen yarı hibrit sistemler kullanarak - güncelleyebilir. Güncellenen i30 ailesinin Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki resmi tanıtımından kısa bir süre sonra Avrupa'da satışa çıkması bekleniyor. Hyundai, i30’un stil güncellemelerinin Kuzey Amerika’daki Elantra GT’ye de uygulanıp uygulanmayacağını söylemedi.

Son Güncelleme : 12 Şubat 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo